پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۶ تیر ۱۳۹۵، ۱۰:۱۶

مدافع تیم فوتبال صبای قم در گفتگو با مهر:

صبا در صورت حمایت می‌توانست صاحب سهمیه آسیایی شود

صبا در صورت حمایت می‌توانست صاحب سهمیه آسیایی شود

قم - مدافع تیم فوتبال صبای قم گفت: صبا در صورت حمایت می‌توانست صاحب سهمیه آسیایی شود اما در شرایط فعلی آینده صبا مبهم است.

مسعود حق جو در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: شرایط فعلی تیم فوتبال صبا وضعیتی مبهم است و واقعا نمی‌دانیم چه اتفاقی قرار است برای صبا بیفتد و چند بازیکن صبا نیز این تیم را ترک کرده‌اند.

وی افزود: مشکلات مالی برای صبا از گذشته وجود داشته و همچنان هم باقی است و من هم از فصول گذشته ۱۱۵ درصد از مبالغ قراردادم را دریافت نکرده‌ام و این بدهی به من و چند بازیکن دیگر به قوت خود باقی است.

مدافع تیم فوتبال صبای قم گفت: در حال حاضر چند پیشنهاد دارم که می‌خواهم آن‌ها را بررسی کنم و ممکن است صبا را ترک کنم اما در هر صورت وضعیت صبا باید مشخص شود و حیف است این تیم که آن قدر برایش زحمت کشیده شده در چنین وضعیتی قرار بگیرد.

حق جو بیان داشت: صبا برای همه ما یک دغدغه است و ما با این تیم زندگی کرده‌ایم اما شرایط شوک آوری در چند روز گذشته پیش آمد در حالی که همه ما فکر می‌کردیم علی دایی در صبا ماندنی است و قرار است یک تیم قدرتمند بسته شود.

وی عنوان کرد: در سال گذشته هم صبا در صورت حمایت می‌توانست صاحب سهمیه آسیایی شود اما پشتیبانی لازم از صبا انجام نشد و حالا کار به جایی رسیده که بازیکنان تیم جدا شده‌اند و من هم اگر وضعیت تیم مشخص نشود ممکن است تیم را ترک کنم.

مدافع تیم فوتبال صبای قم تصریح کرد: به خاطر دایی به پیشنهاداتی که پس از پایان فصل به دستم رسید توجهی نداشتم و دوباره تمدید قرارداد کردم تا دوباره افتخار شاگردی دایی را داشته باشم اما پیش بینی این شرایط را نمی‌کردم.

کد خبر 3695310

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha