پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۶ تیر ۱۳۹۵، ۸:۴۱

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قزوین:

۴۵۰ میلیون دلار از صادرات استان قزوین توسط بخش صنعت تامین می شود

۴۵۰ میلیون دلار از صادرات استان قزوین توسط بخش صنعت تامین می شود

قزوین- رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قزوین گفت: در چشم انداز ترسیم شده ۴۵۰ میلیون دلار از سهم صادرات غیرنفتی استان قزوین معادل ۵۶ درصد توسط بخش صنعت تامین می شود.

به گزارش خبرنگار مهر،جلسه کارگروه توسعه و صادرات غیرنفتی استان قزوین شنبه شب باحضور استاندار، معاون و مشاوران اقتصادی استاندار، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت و تعدادی از صادرکنندگان در سالن باغستان جهاد کشاورزی استان قزوین برگزار شد.

علی پرزحمت در این جلسه گفت: در سه ماهه امسال ۸۶ هزار و ۵۰۰ تن کاالا به ارزش ۸۳ میلیون دلار به خارج از کشور صادر شده که این میزان از نظر وزنی ۲.۵ درصد کاهش و وزنی ۹ درصد افزایش داشته است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قزوین تصریح کرد: کالاهای صادراتی شامل: مواد شوینده،چیپس، تخم مرغ، سرامیک، پارافین، مواد شیمیایی، انواع پلاستیک، ورق های آهنی وموکت است که به کشورهای امارات، عراق، افغانستان، ترکیه، پاکستان و ترکمنستان صادر شده است.

پرزحمت یادآورشد: در سه ماه امسال همچنین ۲۷ هزار تن انواع کالا به ۱۱۶ میلیون دلار وارد کشور شده که از نظر ارزش سه درصد کاهش و از نظر وزنی ۲۸ درصد افزایش داشته است.

وی گفت: در این مدت ۶۰ کارت بازرگانی هم تمدید و صادر شده و در حال حاضر ۴۵۰ کارت بازرگانی دارای اعتبار دراستان به ثبت رسیده است.

حضور در نمایشگاههای خارجی ضروری است

پرزحمت در ادامه از ضرورت حضور در نمایشگاههای خارجی برای معرفی کالاهای ایرانی خبرداد و تصریح کرد: یکی از راههای معرفی محصولات تولیدی استان حضور در بازارهای هدف و نمایشگاههاست که در این زمینه سال گذشته حضور موفقی در نمایشگاه مواد غذایی روسیه داشتیم.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قزوین اضافه کرد:همچنین بادعوت ازچند هیئت خارجی از کشورهای ایتالیا،لهستان و چین توانستیم اولین سرمایه گذار از کشور لهستان را در استان جذب کنیم.

پرداخت ارزش افزوده طولانی شده است

پرزحمت از طولانی شدن پرداخت ارزش افزوده به صادرکنندگان انتقاد کرد و گفت:هرچند همکاری دستگاههای اجرایی درتسهیل امور صادر کنندگان بسیار بهتر شده اما پرداخت ارزش افزوده همچنان طولانی است که باید در این زمینه اقدام عاجلی صورت گیرد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قزوین تصریح کرد: تاکنون ۱۷ واحد صادراتی استان قزوین ارزش افزوده خود را دریافت کرده اند و امیدواریم بقیه واحدها نیز این مطالبات را دریافت کنند.

سهم صادرات ۸۰۰ میلیون دلاری واحدهای صنعتی و کشاورزی مشخص شد

وی در ادامه در خصوص تحقق صادرات ۸۰۰ میلیون دلاری در استان بیان کرد:سهم بخشهای صنعت ۴۵۰ میلیون دلار، معادل ۵۶ درصد، کشاورزی با ۲۵۰ میلیون دلار معادل ۳۲ درصد، خدمات فنی و حمل و نقل با ۵۰ میلیون دلار معادل ۶.۲ درصد و گردشگری با ۵۰ میلیون دلار معادل ۶.۲ درصد است.

کد خبر 3695354

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha