پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۶ تیر ۱۳۹۵، ۱۱:۴۴

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان مطرح کرد:

اهمیت توجه به اقتصاد هنر در تئاتر اصفهان/ضرورت مخاطب‌شناسی جامعه

اهمیت توجه به اقتصاد هنر در تئاتر اصفهان/ضرورت مخاطب‌شناسی جامعه

اصفهان - مدیرکل ارشاد اصفهان گفت: انتخاب مردم ملاک‌های لازم برای ساخت تئاتر نمایش را مشخص می کند و براین اساس موضوع مخاطب‌شناسی و ارتباط آن با اقتصادهنر در تئاتر اهمیت ویژه دارد.

حجت‌الاسلام حبیب‌رضا ارزانی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، در ارتباط با اهمیت مخاطب شناسی کارگردانان تئاتر اصفهانی پیش از ساخت نمایش اظهار داشت: بهترین مدل برای ارتقای بخش‌های مختلف حوزه فرهنگ و از جمله تئاتر این است که فضای بازی ایجاد شود تا هر فرد با هر ایده و گرایش با رعایت خط قرمزها به تولید نمایش بپردازد و مردم نیز از میان این تولیدات به انتخاب خواهند پرداخت.

وی با بیان اینکه انتخاب مردم بسیاری از ملاک‌های لازم برای ساخت اثر را مشخص خواهد کرد، ابراز داشت: در این وهله موضوع اقتصاد هنر در مقوله تئاتر اهمیت خاصی پیدا می‌کند؛ در واقع زمانی که شخص ملاک خود را تولید اثر نمایشی مورد توجه مردم جامعه و دارای فروش بلیت قرار می‌هد طبیعی است به جست و جو ی دقیق‌تر و بهتر دغدغه‌های مردم برای تولید تئاتر نیز خواهد پرداخت.

بیان دغدغه‌های مردم و استقبال مخاطبان اصفهانی از تئاتر

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان با اشاره به اینکه درسال گذشته در اصفهان تئاترهایی با استقبال بسیار خوب نسبت به گذشته داشتیم، ابراز داشت: با بررسی این تئاترها متوجه این نکته می‌شویم که ویژگی‌هایی همچون بیان دغدغه‌های مردم، حضور افراد مشهور عرصه تئاتر و استفاده از مدل های تبلیغاتی جذاب در این امر موثر بوده است.

وی ادامه داد: اگر با بی توجهی به اقتصاد هنر در تئاتر تنها انتظار داشته باشیم که یک خانه تئاتر به رایگان هزینه‌ای را در اختیار کارگردان قرار دهد و وی نیز بدون توجه به مخاطب شناسی تنها برای دل خود نمایش بسازد شاهد تئاترهایی خواهیم بود که مورد اقبال عمومی قرار نمی‌گیرد و به درد جامعه، هنر و هنرمند نخواهد خورد.

کد خبر 3695524

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha