پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۶ تیر ۱۳۹۵، ۱۳:۱۱

مدیرکل فرهنگی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور خبر داد؛

فراهم شدن امکان شرکت فارسی زبانان خارج از کشور در جشنواره رضوی

فراهم شدن امکان شرکت فارسی زبانان خارج از کشور در جشنواره رضوی

اسماعیل جانعلی‌پور از فراهم شدن امکان شرکت فارسی زبانان خارج در جشنواره کتابخوانی رضوی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، اسماعیل جانعلی‌پور مدیرکل فرهنگی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور گفت: بر اساس مصوبه دومین جلسه اتاق فکر جشنواره کتابخوانی رضوی که با حضور علیرضا مختارپور دبیرکل نهاد و جمعی از مدیران و صاحب‌نظران حوزه کتاب و کتابخوانی برگزار شد بر استفاده از ظرفیت‌های سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در این حوزه تأکید شد.

وی اضافه کرد: به همین منظور پس از انجام مکاتبات و رایزنی در این خصوص، امکان شرکت فارسی‌زبانان کشورهای افغانستان، تاجیکستان، پاکستان و همچنین ایرانیان مقیم سایر کشورهای جهان در جشنواره کتابخوانی رضوی نیز فراهم شده است.

جانعلی‌پور در ادامه با یادآوری به ارادت ایرانیان مقیم خارج از کشور به حضرت ثامن الحج علی بن موسی الرضا(ع) خاطرنشان کرد: منابع مسابقه به همراه آدرس پایگاه اطلاع‌رسانی نهاد و فایل پوستر و تیزر جشنواره را نیز برای سازمان فرهنگ و ارتباطات ارسال کرده‌ایم.

مدیرکل فرهنگی نهاد با اشاره به استقبال از پیشنهاد نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور مبنی بر ایجاد امکان شرکت فارسی‌زبانان سراسر جهان در جشنواره کتابخوانی رضوی، چاپ فراخوان و پوستر ششمین جشنواره کتاب‌خوانی رضوی در روزنامه ایران چاپ استرالیا- سیدنی که به همت رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در استرالیا انجام شده است، را یکی از این استقبال‌ها عنوان کرد.

ششمین جشنواره کتابخوانی رضوی (از سری برنامه‌های چهاردهمین جشنواره بین‌المللی امام رضا(ع))، به مناسبت سالروز میلاد حضرت علی بن موسی‌الرضا(ع) و حضرت فاطمه معصومه‌(ع) و همزمان با دهه کرامت با هدف اشاعه و ترویج فرهنگ رضوی، گسترش فعالیت‌های فرهنگی مرتبط با حضرت امام رضا(ع) و شناسایی، معرفی و گرامیداشت تولیدکنندگان و پدیدآورندگان آثار برتر فرهنگی مرتبط با فرهنگ رضوی توسط نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور و با همکاری بنیاد بین‌المللی فرهنگی هنری امام رضا(ع) و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می‌شود.

کد خبر 3695735

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha