ه گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا مروارید ظهر چهارشنبه در دیدار استاندار واسط عراق اظهار کرد: وجود ناامنی در این کشور باعث شده تا سرمایه گزاران نسبت به بازگشت سرمایه خود هنگام اجرای طرح های زیربنایی نگرانی داشته باشند که باید دولت عراق این مسئله را از بین ببرد.
وی افزود: دولت مرکزی عراق باید بازگشت سرمایه سرمایه گزاران ایرانی را که خواستار اجرای طرح های اقتصادی و زیربنایی در این کشور هستند، تضمین کند.
وی افزود: شرکت های ایرانی می توانند در زمینه های راه اندازی شبکه گازرسانی، گازرسانی به واحدهای صنعتی و خانگی و احداث جایگاه CNG و احداث خطوط انتقال به طرف عراقی خدمات مشاوره ای را ارائه و در اجرای این طرح ها مشارکت کنند.
استاندار ایلام یادآور شد: موافقت نامه های متعددی میان مسئولان ایلام و واسط در سفرهای قبلی به امضا رسیده که باید با تلاش مسئولان دو استان باید پیگیری شوند تا شاهد آثار و نتایج آن در میان مردم باشیم.
وی ابراز امیدواری کرد با راه اندازی دفاتر دو استانداری در ایلام و واسط عراق شاهد گسترش همکاری های دوجانبه در زمینه های مختلف بویژه از نظر توسعه مبادلات تجاری و بازرگانی باشیم.
استاندار واسط نیز در این دیدار بر استفاده از تجارب جمهوری اسلامی در حوزه نفت و گاز تاکید کرد و گفت: دولت عراق تمامی هزینه های اجرای طرح ها را متعهد می شود، سرمایه گزاران نسبت به بازگشت سرمایه خود نباید نگرانی داشته باشند.
مالک خلف وادی تاکید کرد: استان واسط دارای ذخائر غنی نفت و گاز است که تاکنون مورد بهره برداری قرار نگرفته و شرکت های ایرانی می توانند در بهره برداری از این منابع مشارکت داشته باشند.
نظر شما