به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی موسی خانی در این باره گفت: برگزاری یازده دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ ایران، کسب مقام های ارزشمند تیم های ایرانی در مسابقات جهانی ربوکاپ، ارتقای سطح کیفی و کمی این دانش در ایران و نیز استقبال دانش آموزان و دانشجویان ایرانی از عوامل موثر در انتخابمان به عنوان کمیته اجرایی مسابقات آسیا و اقیانوسیه ربوکاپ بودند.
وی کشورهای روسیه، ژاپن و استرالیا را دیگر اعضای این کمیته دانست و افزود: پیشنهاد مسابقات آسیایی ربوکاپ در سال ۲۰۱۹ به میزبانی ایران را داده ایم و با توجه به برگزاری موفق چند دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران، انتظار داریم این مسابقات در کشور ما برگزار شود.
وی افزود: بر همین اساس، ایران به عضویت کمیته اجرایی مسابقات آسیا و اقیانوسیه ربوکاپ درآمد.
رئیس کمیته ملی ربوکاپ جمهوری اسلامی ایران ضمن تبریک این موفقیت به جامعه علمی کشور، گفت: امیدواریم افتخارات علمی ایران به خصوص در عرصه رباتیک ادامه داشته باشد.
نظر شما