به گزارش خبرنگار مهر، سردار سرتیپ دوم روح الامین قاسمی ظهر شنبه در دیدار اعضای کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز سمنان با آیت الله شاهچراغی نماینده ولی فقیه در این استان به میزبانی دفتر وی ضمن اشاره به عزم جدی مجموعه نیروی انتظامی در مبارزه با قاچاق کالا و ارز، ابراز داشت: در سه ماهه نخست سال گذشته ۱۲ میلیارد ریال کالای قاچاق در استان کشف و ضبط شد حال آنکه در سه ماهه نخست سال جاری این میزان به ۴۰میلیارد ریال افزایش یافته که این افزایش ۱۷۳ درصدی نشان دهنده عزم جدی ضابطان مبارزه با قاچاق کالا و ارز در مقابله با این پدیده شوم است.
وی افزود: ما معتقدیم که قاچاق کالا و ارز می تواند آثار مخرب اقتصادی و اجتماعی داشته باشد که تعطیلی کارگاه های تولیدی، بیکاری، ناهنجاری های اجتماعی، فقر و ... از جمله مواردی است که قاچاق کالا می تواند آن ها را به جامعه تحمیل کند لذا مقابله با قاچاق می تواند مقابله با ناهنجاری های پس از آن نیز باشد از این رو تلاش همه عوامل کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا در ریشه کنی این معضل است.
دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان سمنان با اشاره به اهداف اجرای طرح های ضد قاچاق کالا در استان، گفت: رسالت و هدف ارزشمند اعضای این کمیسیون آن است که قاچاقچیان بدانند استان سمنان دیگر مکانی امن برای تردد و تجارت آنها نیست.
فرهنگ سازی راه مقابله با قاچاق کالا و ارز
مدیرکل تبلیغات اسلامی و عضو کمیسیون مبارزه با قاچاق کالای استان سمنان نیز در خلال این نشست، با اشاره به لزوم فرهنگ سازی در استفاده از کالاهای داخلی، گفت: مبارزه با قاچاق کالا مانند هر پدیده دیگری نیازمند پیوست فرهنگی است و این مهم می تواند با فرهنگ سازی توسط نهادهای فرهنگ ساز جامعه مانند سازمان تبلیغات اسلامی به وجود آید.
حجت الاسلام علی شکری در بیان راهکارهای فرهنگی مبارزه با قاچاق کالا و ارز، بیان داشت: اگر می خواهیم در پدیده ای مشارکت همه مردم را جلب کنیم باید آن را با دغدغه عمومی بدل سازیم لذا مسئولان نهادهای فرهنگی، روحانیان، شبکه تبلیغی، مداحان، هیئات مذهبی و ... می توانند با دغدغه ساختن مقوله قاچاق کالا و ارز برای مردم، گامی بلند در راستای مقابله با این پدیده شوم بردارند.
وی افزود: در این راه استفاده از تمام ظرفیت های اداره کل تبلیغات اسلامی استان سمنان، مانند شورای هیئات مذهبی، کانون مداحان، خانه های عالم و قرآن شهری و روستایی، روحانیان اعزامی و مستقر در روستاها، شبکه تبلیغی، رسانه های نوشتاری و دیجیتال، فضای مجازی، کانون های فرهنگی، دارالقرآن الکریم و... می تواند یکی از راه های اشاعه فرهنگ مقابله با قاچاق کالا و ارز و همچنین دغدغه سازی عمومی باشد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان همچنین گفت: هر پدیده اجتماعی یا اقتصادی با پیوست فرهنگ بهتر در جامعه نهادینه می شود و قاچاق کالا و ارز نیز از این قاعده مستثنی نیست اما از سوی دیگر تولیدکنندگان داخلی نیز باید کیفیت خدمات و کالاهای خود را تا حد مطلوبی بالا برده تا مردم فکر تامین کالاهای مورد نیاز خود را از خارج و مراجع غیر رسمی نکنند.
نظر شما