به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان، محمد رضا خباز در نشست کارگروه توسعه صادرات غیرنفتی استان سمنان در محل استانداری، با بیان اینکه تولید حلقه اول و صادرات حلقه آخر در زنجیره اقتصاد کشور است، اظهارداشت: اگر بخواهیم به اهداف اقتصاد مقاومتی دست یابیم باید این دوحلقه به همدیگر وصل شود.
وی تصریح کرد: افزایش صادرات کالاهای غیرنفتی با همکاری و وحدت همه دستگاه های دولتی میسر می شود و با برنامه ریزی های دقیق می توان شاهد افزایش تولید صادرتگرا در کارخانه های استان باشیم.
رئیس سازمان صنعت، معدن وتجارت استان سمنان نیز در این نشست براهتمام بیش از پیش دستگاه های اجرایی استان در راستای رفع مشکلات صادراتی استان تاکیدکرد.
بهروز اسودی دراین نشست ضمن تقدیر از زحمات دستگاه های اجرایی استان سمنان خواستار همکاری و تلاش بیش از پیش مدیران برای رفع مشکلات صادراتی و افزایش صادرات غیرنفتی شد.
وی گفت: در این جلسه مشکلات صادراتی پنچ واحد تولیدی استان توسط خود واحدها مطرح و در راستای رفع موانع پیش رو، تبادل نظر و تصمیم گیری شد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان عمده ترین مسایل و مشکلات صادراتی این واحدها را گمرک، مالیات، امورحمل و نقل و ریلی، بازار فروش و غیره بیان و اظهار داشت: امیدواریم با وحدت و همدلی که بین مسئولان استانی وجود دارد بتوان این مشکلات و موانع را از سر راه واحدهای تولیدی برداریم.
نظر شما