پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۴ تیر ۱۳۹۵، ۱۵:۲۳

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان:

نشت گاز در خیابان استانداری اصفهان

نشت گاز در خیابان استانداری اصفهان

اصفهان-مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی وخدمات ایمنی شهرداری اصفهان گفت:بدنبال شکستگی لوله گاز درخیابان استانداری شاهدنشت گاز در این خیابان،بودیم که باحضور بموقع ماموران آتش‌نشانی حادثه ای رخ نداد.

بهزاد بزرگزاد در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: طی انجام یک پروژه بیل مکانیکی با لوله ۲.۵ اینچی گاز در خیابان استانداری برخورد می‌کند و سبب شکسته شدن لوله گاز می‌شود.

وی با بیان اینکه بدنبال شکسته شدن لوله گاز، ماموران آتش‌نشانی پس از اطلاع در محل حادثه حضور پیدا می‌کنند و با پوشش ایمنی منطقه از هر گونه حادثه جلوگیری کرده و بروز هر نوع اتفاقی را مهار می کنند، بیان داشت: ماموران آتش نشانی با حضور در محل حادثه تمام منازل ساختمانی اطراف را تخلیه کردند.

مدیر عامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان تصریح کرد: بیل مکانیکی در حال فعالیت و خاک‌برداری در زمینی واقع در خیابان استانداری بوده که با اصابت آن به لوله ۲.۵ اینچی گاز باعث انتشار گاز در این محیط می‌شود که باعث انشعاب شکسته شده از لوله‌های فرعی گاز در این منطقه شد که خوشبختانه با پوشش ایمنی محل توسط مأموران آتش‌نشانی و بستن شیر گاز از نشتی گاز در محیط جلوگیری به عمل آمد.

وی با اشاره به اینکه این حادثه تلفات جانی و مالی در بر نداشته است، گفت: مجریان پروژه‌های عمرانی با استفاده از نقشه‌های تأسیساتی که مربوط به محل اجرایی پروژه است و در اختیارشان قرار می‌گیرد باید موارد ایمنی را برای جلوگیری از چنین حوادثی رعایت کنند.

کد خبر 3703534

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha