پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۷ تیر ۱۳۹۵، ۱۲:۳۹

در گفتگو با مهر مطرح شد؛

مهلت ۳ روزه شهرداری به صنوف آلاینده خرم‌آباد برای خروج از شهر

مهلت ۳ روزه شهرداری به صنوف آلاینده خرم‌آباد برای خروج از شهر

خرم آباد - شهردار خرم آباد گفت: صنوف آلاینده شهر مانند عمده فروشان و جوشکاران تا ۲۰ تیرماه فرصت دارند که محل کار خود را به خارج از شهر ببرند.

یحیی عیدی بیرانوند در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اینکه دو صنف عمده فروشان و جوشکاران شهر خرم آباد تا ۲۰ تیر ماه فرصت دارند محل کار خود را به خارج از شهر منتقل کنند، اظهار داشت: در غیر این صورت امتیازشان لغو و به صنوف دیگر واگذار خواهد شد.

وی با بیان اینکه حدود ۳۰ هکتار زمین برای صنوف طراحی و ساخته شده است، گفت: در این قسمت هزار و ۳۰۰ واحد تجاری ساخته شده است و نزدیک به ۱۰۰ نمایشگاه در حال حاضر در آنجا فعالیت دارند.

شهردار خرم آباد با اشاره به اینکه حدود ۱۰۰ مغازه مربوط به عمده فروشان در مجتمع صنفی آماده شده است، بیان داشت: حدود ۲۰۰ مغازه مربوط به جوشکاران در مجتمع صنفی آماده شده است که باید این اصناف منتقل شوند.

عیدی بیرانوند عنوان کرد: برای صنف های دیگر نیز تمهیداتی آماده شده که این اصناف نیز به خارج از شهر و یا به مجتمع های صنفی منتقل شوند.

وی بر لزوم انتقال دو صنف جوشکاران و عمده فروشان تا ۲۰ تیرماه با وجود آماده بودن مغازه هایشان تاکید کرد و گفت: درصورتیکه این دو صنف مغازه هایشان را تا پایان زمان مشخص شده انتقال ندهند، شهرداری مغازه هایشان را پلمب خواهد کرد.

کد خبر 3707285

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha