پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۹ تیر ۱۳۹۵، ۱۳:۲۳

طی ۳روز گذشته در استان‌مرکزی انجام شد؛

۱۷۲ماموریت اورژانس برای نجات مصدومان سوانح رانندگی/مرگ ۴مصدوم

۱۷۲ماموریت اورژانس برای نجات مصدومان سوانح رانندگی/مرگ ۴مصدوم

اراک-رئیس مرکز حوادث وفوریت های پزشکی استان مرکزی گفت: طی سه روز گذشته ۱۷۲ماموریت اورژانس برای نجات مصدومان سوانح رانندگی در استان انجام شده و در این مدت چهار نفر از مصدومان جان باخته اند.

فرزین خوشنودی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: طی سه روز گذشته ۲۶۰ اعزام اورژانس در استان مرکزی انجام شده که ۱۷۲مورد از ماموریت های اورژانس طی این مدت مربوط به نجات مصدومان سوانح رانندگی جاده ای و شهری در سطح استان بوده است.

وی تعداد مصدومان سوانح رانندگی جاده ای و شهری را طی مدت مذکور در استان مرکزی ۲۹۱ مورد برشمرد و افزود: ۱۸۸نفر از این مصدومان در تصادفات شهری و ۱۰۳ نفر نیز در سوانح رانندگی جاده ای مصدوم شده اند.

خوشنودی با بیان اینکه چهار نفر از مصدومان سوانح رانندگی استان طی سه روز گذشته جان باخته اند، افزود: در این مدت دو نفر از مصدومان سوانح جاده ای که مربوط به دو حادثه رانندگی در محور اراک-بروجرد بودند، فوت کردند، یک مورد فوتی نیز از یک سانحه رانندگی درون شهری اراک برجای مانده و یک مورد فوت در سانحه جاده ای نیز صبح شنبه گزارش شده است.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان مرکزی تصریح کرد: از مجموع ۱۷۲ اعزام اورژانس استان مرکزی طی این مدت، ۱۱۳مورد مربوط به سوانح رانندگی درون شهری و ۵۹ مورد نیز مربوط به سوانح رانندگی جاده ای بوده است.

خوشنودی خاطرنشان ساخت: طی این مدت همچنین ۸۷ ماموریت اورژانسی در موارد غیر از سوانح رانندگی در سطح استان مرکزی انجام شده است.

وی افزود: ۲۰ نفر از مصدومان حوادث رانندگی جاده ای و شهری طی این مدت به صورت سرپایی در محل سانحه درمان شده و ۲۲۰ مصدوم نیز توسط اورژانس به مراکز درمانی فرستاده شده اند.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان مرکزی خاطرنشان ساخت: اورژانس استان مرکزی از عصر روز سه شنبه که ترددهای جاده ای با توجه به تعطیلات عید فطر افزایش پیدا کرد در آمادگی قرار داشت و تا صبح روز شنبه بیش از ۲۶۰ماموریت را در سطح استان مرکزی به انجام رسانده است.

کد خبر 3708264

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha