پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۱ تیر ۱۳۹۵، ۹:۵۶

رئیس پلیس فتای مازندران:

سه باند سرقت اینترنتی در مازندران متلاشی شد

سه باند سرقت اینترنتی در مازندران متلاشی شد

ساری - رئیس پلیس فتای مازندران از دستگیری سه باند بزرگ سرقت و برداشت‌های غیرمجاز اینترنتی از حساب اشخاص سال جاری در استان خبر داد.

سرهنگ حسن محمد زاده در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: با متلاشی شدن این باندها، ۱۱ نفر دستگیر و به مراجع قضایی تحویل شدند.

وی بابیان اینکه بیشترین پرونده‌های تشکیل‌شده در پلیس فتای استان مربوط به برداشت‌های غیرمجاز و سرقت اینترنتی. کلاه‌برداری پیامکی است گفت: ۴۷ درصد از جرائم مربوط به این موارد است.

وی درعین‌حال تصریح کرد: در سه ماه اول سال جاری میزان جرائم ناشی از سرقت و برداشت‌های غیرمجاز اینترنتی نسبت به مدت مشابه سال ۹۴ کاهش داشته است و درمجموع امسال کل جرائم نسبت به سه ماه اول سال قبل کاهش داشته است.

سرهنگ محمد زاده با اشاره به تشکیل پلیس فتا در چند سال گذشته در استان یادآور شد: پلیس فتای استان ازجمله پلیس‌های نمونه در سطح کشور به شمار می‌رود و هرساله با تشکیل نمایشگاه‌ها و برنامه‌های مختلف نسبت به آگاه‌سازی جامعه در زمینه‌های مرتبط گام برمی‌داریم.

وی عنوان کرد: روند مطلوب اطلاع‌رسانی و آگاه‌سازی مردم و آشنایی آنان سبب شده تا روند کاهش جرائم خوب باشد.

رئیس پلیس فتای مازندران یادآور شد: برداشت‌های غیرمجاز ۴۷ درصد پرونده‌ها، هتک حیثیت و نشر اکاذیب نیز ۱۹ درصد پرونده‌ها و جرائم را تشکیل می‌دهند.

وی به هم استانی‌ها توصیه کرد که عدم آشنایی به فضای مجازی سبب بروز مشکلاتی برای مردم می‌شود و اگر دانش خود را نسبت به این فضا بالابرند، شاهد وقوع برخی مشکلات و جرائم نخواهیم بود.

کد خبر 3710098

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha