پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۱ تیر ۱۳۹۵، ۱۵:۰۳

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی:

سمفونی "وحدت" ۲۶تیرماه در تهران برگزار می شود

سمفونی "وحدت" ۲۶تیرماه در تهران برگزار می شود

ارومیه - مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی گفت: سمفونی وحدت در٢٦ تیرماه در تالار وحدت رونمایی می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین محمد باقر کریمی ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: برای همدلی بیشتر اقوام و ادیان ایرانی سمفونی وحدت ساخته می‌شود که از جمله استاندار آذربایجان‌غربی به عنوان متولی این امر، اداره کل فرهنگ وارشاد اسلامی استان به عنوان مجری، استاد شریفیان که پایه‌گذار این اثر و نیز دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این امر دخیل هستند.

وی ادامه داد: ایران دارای جامعه‌ای چند فرهنگی بوده که در این استان به اوج خود می‌رسد چون چند فرهنگ قومی، زبانی، مذهبی و دینی در آذربایجان‌غربی وجود دارد پس موسیقی می‌تواند عامل همگرایی بین آنها تلقی شود.

مدیر کل فرهنگ وارشاد اسلامی با اشاره به برگزاری سمفونی وحدت در تاریخ ٢٦ تیرماه در تالار وحدت افزود: این پروژه استانی نیست بلکه پروژه‌ای ملی برای کل کشور بوده که متولی آن آذربایجان‌غربی و هدیه‌ای از سوی مردم استان به تمام مردم کشور است و حتی قطعا این اثر در منطقه خاورمیانه، یک اثر بسیار ویژه بوده تا جایی که کشورهای همسایه نیز شاهد اثر برجسته این استان خواهند شد.

سمفونی وحدت طی برنامه ریزیهای صورت گرفته باهمکاری بنیاد رودکی و اداره کل فرهنگ وارشاد اسلامی آذربایجان غربی روز شنبه ٢٦ تیرماه ٩٥ ساعت ١٨ در تالار وحدت برگزار می شود.

کد خبر 3710600

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha