پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۲ تیر ۱۳۹۵، ۱۱:۳۹

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان همدان:

برخورد خودرو و موتورسیکلت در همدان یک کشته و ۲ زخمی برجای گذاشت

برخورد خودرو و موتورسیکلت در همدان یک کشته و ۲ زخمی برجای گذاشت

همدان - رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان همدان گفت: در پی برخورد دو دستگاه خودرو و یک دستگاه موتورسیکلت در تقاطع بهشت همدان یک نفر جان باخت و ۲ نفر به شدت مجروح شدند.

سرهنگ علی فکری در گفتگو با مهر اظهار داشت: شب گذشته دو دستگاه سواری پژو ۴۰۵ و پارس و یک دستگاه موتورسیکلت در تقاطع بهشت شهر همدان با هم برخورد کردند که به دنبال این حادثه راکب و دو نفر سرنشین موتورسیکلت به شدت مجروح و بلافاصله به بیمارستان بعثت همدان منتقل شدند.

وی گفت: ساعتی پس از انتقال مجروحان به بیمارستان، علیرغم تلاش های تیم پزشکی، متاسفانه راکب موتورسیکلت که جوانی ۲۰ ساله بود به دلیل شدت جراحات وارده جان خود را از دست داد.

فکری عنوان کرد: کارشناس پلیس راهنمایی و رانندگی استان پس از حضور در صحنه این حادثه رانندگی علت وقوع این تصادف را رعایت نکردن فاصله طولی از سوی راننده خودروی سواری پژو پارس اعلام کرد.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان همدان به شهروندان توصیه کرد: ضمن رعایت سرعت مطمئنه در هنگام رانندگی، از هرگونه سبقت غیرمجاز، استفاده از تلفن همراه درحین رانندگی، انحرافات ناگهانی، ورود یکباره و بدون ایست و توجه از محورهای فرعی به اصلی و رانندگی درحالت خستگی و خواب آلودگی خودداری کنند.

کد خبر 3711291

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha