۲۲ تیر ۱۳۹۵، ۱۴:۲۹

مدیرکل دفتر امور کودک و نوجوان بهزیستی:

تغییر جنسیت ۱۰درصدافراددارای اختلال/ایجاد۵۰مرکز روزانه کودکان کار

تغییر جنسیت ۱۰درصدافراددارای اختلال/ایجاد۵۰مرکز روزانه کودکان کار

مدیرکل دفتر امور کودک و نوجوان بهزیستی از ارائه خدمات مددکاری به فرزندان ترخیص شده به مدت ۵ سال توسط کلینیک های مددکاری خبر داد و گفت: ۵۰ مرکز روزانه برای کودکان کار راه اندازی شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد نفریه در نشست خبری روز سه شنبه در مورد افراد دارای اختلال هویت جنسی تاکید کرد: قرار بود سه دستگاه وزارت بهداشت، وزارت کشور و بهزیستی متولی رسیدگی به امور این افراد باشند اما متاسفانه در حال حاضر بهزیستی تنها مرجعی است که از برای افراد دارای اختلال هویت جنسی حمایت می کند.

وی گفت: این افراد نیاز به حمایت های خاص و قوانین خاص دارند به همین دلیل اقدامی است که باید با همکاری سازمان های مختلفی انجام شود.

۱۰ درصد افراد دارای اختلال هویت جنسی به سمت تغییر جنسیت می روند

وی گفت: ۱۰ درصد مراجعین ما به سمت تغییر جنسیت می روند و اکثر این افراد در مراحل مشاوره تحت درمان قرار می گیرند.

نفریه گفت: یک سوم آنها پس از مشاوره کاملا خوب می شوند، یک سوم تغییری در حالتشان ایجاد نمی شود و یک سوم مابقی نیز شاید بدتر شوند.

وی اظهار داشت: سازمان بهزیستی با چندین مرکز تخصصی و بیمارستان طرف قرارداد است و بخشی از هزینه های درمان این افراد را پرداخت می کند.

وی همچنین در مورد کودکان خیابانی نیز گفت: در بهزیستی در گذشته بیشتر کودکان کار و خیابان، بدسرپرست و بی سرپرست بودند اما امروزه این کودکان اغلب بدسرپرست بوده و والدین شان از آنها برای درآمد استفاده می کنند.

ساماندهی سالانه ۴ تا ۵ هزار کودک در بهزیستی

وی گفت: سازمان بهزیستی سالیانه ۴ تا ۵ هزار کودک را ساماندهی می کند و گسترش مراکز روزانه برای کودکان خیابانی که خانواده موثر دارند از جمله اقداماتی است که انجام می شود در این مراکز یک وعده غذای گرم، خدمات مددکاری و مشاوره و ... ارائه می شود.

نفریه گفت: سال گذشته در تهران از طریق تشکل های غیردولتی مرتبط ۵۰ مرکز ساماندهی کودکان خیابانی روزانه راه اندازی شد.

مدیرکل دفتر امور کودک و نوجوان سازمان بهزیستی در مورد ترخیص فرزندان بهزیستی و ارائه خدمات مددکاری بعد از ترخیص به آنها گفت: طی دو سال گذشته ۳۴۰۰ پرونده مربوط به ترخیص کودکان به صورت آزمایشی از سوی کلینیک های مددکاری مورد بررسی و مشاوره قرار گرفت و امسال نیز قرار است ۱۲ هزار فرزند تحت پوشش را تا ۵ سال پس از ترخیص از طریق کلینیک های مددکاری نظارت و به آنها خدمات مختلف مددکاری ارائه دهیم.

وی در خصوص قانون فرزندخواندگی گفت: این قانون دو سال پیش در مجلس به تصویب رسید و با داشتن ۳۷ ماده و ۱۷ تبصره بالاترین ماده مصوب بهزیستی است و برای اجرای این قانون همکاری های بین بخشی میان قوه قضاییه، وزارت کشور، ناجا و ثبت احوال لازم است و به این منظور امسال نمایشگاه مختلفی را برای همکاری بیشتری این دستگاه ها برگزار خواهیم کرد.

نفریه گفت: با تصویب این قانون و بعد از واگذاری، تعداد کودکان بسیاری از شیرخوارگاه ها کم شده به طوری که قصد داریم آنها را به بخش خصوصی واگذار کنیم.

وی گفت: اگر این قانون به طور کامل اجرایی شود یک سوم شیرخوارگاه های ما در کشور کاهش پیدا می کند و در حال حاضر تعداد زیادی از کودکان بی سرپرست و بد سرپرست در حال واگذاری هستند.

مدیرکل دفتر امور کودک و نوجوان سازمان بهزیستی با اشاره به اینکه برای هر کودک دارای شرایط فرزندخواندگی ۷.۵ زوج متقاضی وجود دارد گفت: بسیاری از متقاضیان ما در حال حاضر از خارج از کشور هستند و حتی افرادی که فرزند  دارند می توانند کودکی را به فرزندخواندگی بگیرند.

کد خبر 3711534

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha