پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۳ تیر ۱۳۹۵، ۱۴:۱۸

جانشین انتظامی ایلام خبر داد:

اجرای طرح امنیت محله در ایلام/ ۳۸ سیاه جامه دستگیر شدند

اجرای طرح امنیت محله در ایلام/ ۳۸ سیاه جامه دستگیر شدند

ایلام-جانشین انتظامی شهرستان ایلام با اشاره به اجرای طرح امنیت محله محور در مرکز استان، از دستگیری ۳۸ سیاه جامه در اجرای این طرح خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از پایگاه خبری پلیس ایلام، سرهنگ حمید فتاحی اظهار داشت: طرح امنیت اخلاقی با هدف پاکسازی نقاط آلوده و جرم خیز دو روز گذشته در سطح شهر ایلام به مرحله اجرا در آمده است.

وی ادامه داد: در اجرای این طرح تاکنون ۳۸ نفر از اراذل و اوباش و سیاه جامگان شهر که برای خانواده ها مزاحمت ایجاد می کردند دستگیر شدند.

جانشین انتظامی شهرستان ایلام گفت: در همین رابطه ۲۴ دستگاه موتور سیکلت و ۱۶ دستگاه خودرو نیز توقیف و به پارکینگ انتقال داده شدند.

سرهنگ فتاحی در پایان با تاکید بر استمرار اجرای این طرح بیان داشت: نیروی انتظامی مصمم است برای حفظ آرامش خانواده ها طرح های امنیت محله محور را به مرحله اجرا در آورد و در این راستا نیازمند همراهی و مشارکت مردم است.

کد خبر 3712634

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha