پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۴ تیر ۱۳۹۵، ۸:۱۷

در گفتگو با مهر مطرح شد؛

جوانان جویای کار بیشترین مراجعه کنندگان به دفاتر نمایندگان مجلس

جوانان جویای کار بیشترین مراجعه کنندگان به دفاتر نمایندگان مجلس

آستارا- نماینده مردم آستارا در مجلس شورای اسلامی گفت: بیشترین مراجعه کنندگان به دفاتر نمایندگان مجلس، جوانان جویای کاری هستند که با داشتن تحصیلات از بیکاری رنج می برند.

ولی داداشی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: معضل بیکاری جوانان را تهدید می کند و متأسفانه ۹۹ درصد مراجعه کنندگان به دفتر ارتباطات مردمی نمایندگان را جوانانی تشکیل می دهند که مشکل اقتصادی داشته و پیگیر دریافت وام های خوداشتغالی هستند.

عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس با اشاره به اینکه بیکاری بیشترین و بزرگترین دغدغه مسئولان نظام است و برطرف کردن این معضل نیازمند برنامه ریزی و کارشناسی است، افزود: باید برای ایجاد اشتغال پایدار در جامعه برای جوانان تلاش کرد و برنامه های کشور را در مسیر اشتغالزایی قرار داد.

داداشی همچنین با اشاره به بیکاری جوانان آستارایی افزود: جوانان آستارایی در حالی با مشکل بیکاری دست و پنجه نرم می کنند که این شهرستان مرزنشین به دلیل گردشگر پذیر بودن از قابلیت های بالایی برای سرمایه گذاری و اشتغال زایی در زمینه های مختلف برخوردار است.

نماینده مردم آستارا در مجلس شورای اسلامی رونق صنعت گردشگری و ایجاد زیرساخت های لازم در زمینه کاهش نرخ بیکاری در منطقه مرزنشین و پرتردد آستارا را مثمر ثمر دانست و بر ضرورت توسعه  صنعت گردشگری به عنوان عاملی پایدار و موثر در کاهش بیکاری در این شهرستان مرزی تاکید کرد.

 داداشی برطرف کردن موانع و مشکلات موجود بر سر راه سرمایه گذاران را مهم خواند و گفت: سرمایه گذاران می توانند با امنیت کامل در استان گیلان و شهرستان مرزی بندر آستارا سرمایه گذاری کرده و طرح های خود را با توجه به اهمیت و ارزش منطقه اجرایی کنند.

 وی خاطر نشان کرد: باید با همفکری و برنامه ریزی صحیح در راستای پیشرفت و توسعه استان و شهرستان تلاش کرد.

کد خبر 3713147

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha