پیام‌نما

يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ قُلْ لِأَزْوَاجِكَ وَ بَنَاتِكَ وَ نِسَاءِ الْمُؤْمِنِينَ يُدْنِينَ عَلَيْهِنَّ مِنْ جَلَابِيبِهِنَّ ذَلِكَ أَدْنَى أَنْ يُعْرَفْنَ فَلَا يُؤْذَيْنَ وَ كَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَحِيمًا * * * ای پیامبر! به همسرانت و دخترانت و همسران کسانی که مؤمن هستند بگو: چادرهایشان را بر خود فرو پوشند [تا بدن و آرایش و زیورهایشان در برابر دید نامحرمان قرار نگیرد.] این [پوشش] به اینکه [به عفت و پاکدامنی] شناخته شوند نزدیک تر است، و در نتیجه [از سوی اهل فسق و فجور] مورد آزار قرار نخواهند گرفت؛ و خدا همواره بسیار آمرزنده و مهربان است. * * * دارد متاع عفت از چارسو خریدار / بازار خودفروشی این چارسو ندارد

۲۵ تیر ۱۳۹۵، ۱۲:۰۶

با مشارکت آموزش‌وپرورش؛

جشنواره استعدادیابی ورزشی در اردبیل برگزار می‌شود

جشنواره استعدادیابی ورزشی در اردبیل برگزار می‌شود

اردبیل – مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل از برگزاری جشنواره استعدادیابی ورزشی با مشارکت آموزش‌وپرورش استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، ایوب بهتاج صبح جمعه در مراسم گرامیداشت روز المپیک در استادیوم تختی اردبیل تصریح کرد: استعدادیابی صحیح مطابق با استانداردها مورد تأکید اداره ورزش است و در قالب تفاهم‌نامه با آموزش‌وپرورش در نظر داریم این طرح در تابستان اجرا شود.

وی افزود: در استعدادیابی نقطه تمرکز بر رشته‌های مدال‌آور است تا بتوانیم با شناسایی چهره‌های مستعد و با همکاری هیئت‌های ورزشی زمینه پرورش این استعدادها را فراهم کنیم.

مدیرکل ورزش و جوانان استان از جمله اولویت‌های استعدادیابی را رشته‌های شنا، ژیمناستیک، کشتی، والیبال، بسکتبال، دومیدانی و فوتبال عنوان و اضافه کرد: به تجربه ثابت شده چهره‌های شاخص ورزشی در هر یک از این رشته‌ها مشغول به فعالیت ورزشی هستند.

بهتاج به ضرورت مشارکت خانواده‌ها در جشنواره‌های استعدادیابی تأکید کرد و افزود: در واقع خانواده‌ها باید بازوی یاری گر اداره ورزش در هدایت صحیح استعدادهای ورزشی باشند.

وی در خصوص تمهیدات لازم برای رشته دومیدانی نیز اضافه کرد: زیرساخت‌های این رشته ورزشی در استان نیازمند بهبود و اصلاح است و در نظر داریم با استفاده از ظرفیت حمایتی وزارت ورزش نسبت به توسعه زیرساخت‌ها اقدام کنیم.

مدیرکل ورزش و جوانان استان متذکر شد: به دلیل استعدادهای شاخصی که در دومیدانی داریم باید بتوانیم نمایندگان استان را به مسابقات ملی و بین‌المللی سوق دهیم و در این خصوص لازم است تمامی نهادهای متصدی یاری گر اداره کل ورزش و جوانان باشند.

بهتاج به برنامه‌ریزی حضور ورزشکاران دومیدانی در ۲۴ رشته اشاره کرد و افزود: لازم است زیرساخت‌های این رشته ورزشی برای حوزه‌های مختلف آن تقویت شود.

کد خبر 3713820

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha