پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

هشدار مقتدی صدر در مورد مشارکت نیروهای آمریکایی در آزادسازی موصل

هشدار مقتدی صدر در مورد مشارکت نیروهای آمریکایی در آزادسازی موصل

«مقتدی صدر» رهبر جریان صدر عراق نسبت به مشارکت نیروهای آمریکایی در عملیات آزادسازی موصل هشدار داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه العهد، «مقتدی صدر» رهبر جریان صدر عراق نسبت به هدف قرار دادن نیروهای آمریکایی در صورت مشارکت در عملیات آزادسازی موصل از سیطره گروه تروریستی داعش هشدار داد.

مقتدی صدر در پاسخ به سوالی پیرامون سفر اخیر «اشتون کارتر» وزیر دفاع آمریکا به بغداد و اظهارنظر وی مبنی بر عزم کشورش برای ارسال ۵۶۰ نظامی دیگر به عراق برای مشارکت در عملیات آزادسازی موصل از سیطره داعش، تهدید کرد که آنها را هدف حملات خود قرار خواهند داد.

اشتون کارتر وزیر دفاع آمریکا در سفر اخیر خود به بغداد از عزم کشورش برای اعزام ۵۶۰ نظامی دیگر آمریکایی برای مشارکت در عملیات آزادسازی موصل خبر داده بود.

بسیاری از محافل عراقی با رویکرد آمریکا برای ارسال نیروهای نظامی بیشتر به عراق در راستای مشارکت در عملیات آزادسازی شهر موصل از سیطره داعش اعلام مخالفت کردند.

کد خبر 3716398

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha