۲۸ تیر ۱۳۹۵، ۱۴:۵۸

روایت ۴۲سال پژوهش ارتباطی محسنیان راد به چاپ دوم رسید

روایت ۴۲سال پژوهش ارتباطی محسنیان راد به چاپ دوم رسید

کتاب «در حسرت فهم درست» شامل روایت ۴۲ سال پژوهش ارتباطی مهدی محسنیان راد در ایران، توسط انتشارات سیمای شرق به چاپ دوم رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، کتاب «در حسرت فهم درست» شامل روایت ۴۲ سال پژوهش ارتباطی مهدی محسنیان راد در ایران، به تازگی توسط انتشارات سیمای شرق به چاپ دوم رسیده است.

مهدی محسنیان راد متولد سال ۱۳۲۴، دارای مدرک کارشناسی روزنامه نگاری و رادیو و تلویزیون، کارشناسی ارشد تحقیق در ارتباط جمعی و دکترای جامعه شناسی است. محسنیان راد با درجه استاد تمامی (پروفسوری) ۱۵ کتاب علمی و دانشگاهی را در کارنامه دارد که یکی از آن ها «ارتباط شناسی» به چاپ چهاردهم رسیده است.

محسنیان راد در سال ۲۰۰۸ موفق به دریافت لوح تفدیر و نشان علمی از پروفسور ریچارد لانیگان رئیس انستیتوی بین المللی ارتباط شناسی از دانشگاه ایلنویز جنوبی آمریکا شد. کتاب «در حسرت فهم درست» بخشی از خاطرات پژوهشی محسنیان راد را در زمینه ارتباطات و رسانه ها طی ۴۲ سال گذشته در بر می گیرد.

از آن جا که پروفسور کاظم معتمدنژاد پدر علم ارتباطات ایران بر برخی از کتاب های پیشین محسنیان راد مقدمه نوشته است، برای این کتاب، به دلیل در قید حیات نبودن دکتر معتمدنژاد، متن سخنرانی او در هفتمین همایش روابط عمومی الکترونیک در ابتدای کتاب درج شده است.

این کتاب ۴ فصل دارد که به ترتیب عبارت اند از «تجربه ها»، «ارتباطات اجتماعی»، «زبان و ارتباط» و «مطبوعات، خبر و روزنامه نگاری».

اولین فصل کتاب با این جملات آغاز می شود: گویا ۱۸ آبان ۱۳۲۴ به دنیا آمدم؛ پشت جلد یک قرآن مانده از آن روزگار این را می گوید. اما شناسنامه، جوان تر نشان می دهد و ۲۵ آذر را ثبت کرده است...

در قسمتی از این کتاب می خوانیم:

«... در بازدید آن روز فکر کردیم اگر بتوان این ظرف عتیقه و گران بها را از ویترین بیرون آورد و مدتی با دقت بیشتر به آن نگریست، شاید بتوان به راز آن پی برد.

پس از انتشار نوآوران، سرانجام مقامات موزه با مساعدت زیاد، برنامه انتقال این ظرف را از داخل ویترین به یکی از اتاق های موزه تنظیم کردند.

آن روز صبح، در کنار چشمان نگران ما و یکی از مخترعان باسابقه ایران، دو تن از مسئولان موزه، ظرف مذکور را از ویترین بیرون آورده و در حالی که میان دستان خود با دقت نگه می داشتند، به اتاقی خلوت منتقل کردند. وقتی آن را میان دست هایمان گرفتیم، دچار این احساس بودیم که سه هزار سال پیش، این ظرف در دست های آدم هایی بوده که اکنون نه نشانی از آنها باقی است و نه اینکه پاسخی برای این سوال باقی مانده که این ظرف با چنین شکل و شمایل عجیبی برای چه مقصودی ساخته شده بوده است؟ پس از یک ساعت تفحص معلوم شد که انتهای ظرف، همان جا که دهانه آن آغاز می شود، از همان جنس دهانه، سطحی دوکی شکل به درون ظرف امتداد می یابد و تا چند میلی متری انتهای ظرف می رسد. در واقع اگر یک برش افقی بر دیواره ظرف بدهیم، این دوک در وسط، مشابه شکل ۵ دیده خواهد شد.

چاپ دوم این کتاب با ۶۷۲ صفحه، شمارگان هزار نسخه و قیمت ۲۸۰ هزار ریال منتشر شده است.

کد خبر 3716578

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha