پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۸ تیر ۱۳۹۵، ۱۲:۲۱

مدیرکل کمیته امداد آذربایجان شرقی خبر داد:

بافت ۶۰۸۰ متر مربع قالی بدست مددجویان کمیته امداد آذربایجان شرقی

بافت ۶۰۸۰ متر مربع قالی بدست مددجویان کمیته امداد آذربایجان شرقی

تبریز - مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) آذربایجان شرقی از بافت شش هزار و ۸۰ متر مربع قالی بدست مددجویان تحت پوشش این نهاد خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی کمیته امداد آذربایجان شرقی، حسین دشتی دوشنبه با اشاره به اینکه هشت هزار و ۶۰۰ مددجوی تحت حمایت این نهاد در سطح استان قالی بافی می کنند، گفت: مددجویان تحت حمایت این نهاد در سه ماهه اول امسال یکهزار و ۴۱۱ تخته قالی به متراژ شش هزار و ۸۰ متر مربع بافتند که ارزش قالی های بافته شده نزدیک به ۵۸ میلیارد ریال بوده است.

وی افزود: همه مددجویان شاغل به بافت فرش با مشارکت سازمان فنی و حرفه ای، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و اتحادیه قالی بافان استان کارت مهارت دریافت کرده اند و برای ارتقای مهارت های آنان آموزش های پایدارسازی و توسعه برگزار شده است و چهار هزار و ۴۸۲ نفر از مددجویان قالی باف نیز تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار گرفته اند.

مدیرکل کمیته امداد استان در مورد نحوه اعطای تسهیلات به مددجویان قالی باف نیز اظهار داشت: یکی از اهداف مهم این نهاد ایجاد اشتغال پایدار و هدایت مددجویان به سمت توانمند سازی است و این مددجویان پس از آموزش و کسب مهارت و بر اساس متراژ قالی تسهیلات دریافت می کنند.  

دشتی در بخش پایانی سخنان خود خاطر نشان کرد: ارزش تولیدات مددجویان قالی باف استان بالغ بر ۳۲۴ میلیارد ریال بوده است و سال گذشته نیز هفت هزار و ۷۶۸ تخته قالی بافته شده مددجویان تحت حمایت این نهاد به متراژ ۳۴ هزار و ۴۱۱ مترمربع فروخته شد.

کد خبر 3716823

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha