به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا کاکاوند ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از مجموع بیش از دو هزار و ۵۰۰ روستای استان، تنها کمتر از ۱۵ روستا به صورت دائمی با تانکر آبرسانی می شوند.
وی افزود: با تلاش های انجام شده در سنوات گذشته و با اقدامات در دست اجرا بسیاری از مشکلات آبرسانی به روستاهای استان رفع شده تا جایی که شاخص بهره مندی آب شرب روستایی در لرستان با عدد ۶۹.۸۰ بالاتر از شاخص بهره مندی کشوری قرار گرفته است.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب روستایی لرستان اضافه کرد: آب شرب مصرفی توسط آزمایشگاههای شرکت و دانشگاه علوم پزشکی استان مورد بررسی قرار می گیرد.
کاکاوند تصریح کرد: در حال حاضر در استان لرستان هزار و ۳۷۰ روستای زیر ۲۰ خانوار در استان وجود دارد که این شرکت توانسته با اقدامات انجام شده بیش از ۹۵ درصد جمعیت روستایی استان را از نعمت آب شرب سالم بهره مند سازد.
وی در ادامه با اشاره به عدم وجود منابع آب پایدار در استان اظهار داشت: منابع آب زیر زمینی خوبی در استان وجود دارد که با اقدامات نیروهای این شرکت، بسیاری از مناطق سخت گذر و صعب العبور استان نیز از نعمت آب شرب سالم بهره مند هستند.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب روستایی لرستان افزود: شرکت آبفار لرستان با آبرسانی به روستاها موجب سکونت جمعیت روستایی در این مناطق شده اما متاسفانه برخی افراد سودجو با مصرف بی رویه، استفاده از آب شرب در باغات و اراضی کشاورزی و همچنین استفاده از انشعاب غیر مجاز موجب بروز مشکلاتی برای روستاییان و این شرکت می شوند.
وی اظهار امیدواری کرد که مشترکان با پرداخت به موقع آب بهای مصرفی خود، شرکت آبفار لرستان را در به روز رسانی خدمات به جامعه هدف یاری کنند.
نظر شما