پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۸ تیر ۱۳۹۵، ۱۵:۵۰

با صرف اعتبار دومیلیارد و ۵۰۰میلیون ریال؛

دو طرح آبخیزداری در شهرستان خمین بهره‌برداری شد

دو طرح آبخیزداری در شهرستان خمین بهره‌برداری شد

خمین- رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان خمین گفت: بهره برداری از دو طرح آبخیزداری در شهرستان خمین با صرف اعتباری بالغ بر دومیلیارد و ۵۰۰میلیون ریال آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از منابع طبیعی استان مرکزی، نصرت الله هاشمی افزود: این دو طرح آبخیزداری در حوزه آبخیز دمنه و رضا آباد با عملیات ۲۲هزار متر مکعب بند خاکی و ۶۰۰متر مکعب سنگ و سیمان اجرا شده است.

وی بیان کرد: برای اجرا و تکمیل این طرح ها در مجموع دو میلیارد و ۵۰۰میلیون ریال اعتبار هزینه شده است.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری خمین، هدف از اجرای این طرح ها را حفاظت خاک و جلوگیری از هدر رفت آب های سطحی بیان کرد.

هاشمی یادآورشد: طرح های آبخیزداری در سطح ۱۲۵هزار و ۳۱۵ هکتار از عرصه های طبیعی شهرستان خمین مطالعه و اجرا شده است.

وی ادامه داد: با اجرایی شدن طرح های مذکور در این شهرستان در مجموع هشت میلیون و ۸۰۰هزار مترمکعب آبگیری انجام می شود.

هاشمی گفت: طرح های آبخیزداری در دو مقوله اقدامات فیزیکی، مکانیکی و فعالیت های احیای پوشش گیاهی تعریف می شود که بر اساس آنها می توان جلوی آب را با بند سنگ و سیمانی، یا خاکی گرفت و پس از کاهش سرعت آب، آن را رها کرد.

رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری خمین افزود: طرح های آبخیزداری عاملی برای حفظ و ترمیم پوشش گیاهی منطقه و نگهداشت بهینه آب در سطح حوزه است.

کد خبر 3717154

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha