پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۹ تیر ۱۳۹۵، ۱۵:۵۷

تیم ملی فوتبال ساحلی در تورنمنت چین شرکت می‌کند

تیم ملی فوتبال ساحلی در تورنمنت چین شرکت می‌کند

رییس دپارتمان فوتبال ساحلی گفت: تیم ملی فوتبال ساحلی تایلند پس از سفر به ایران، دیدار دوستانه ای با تیم ملی کشورمان به میزبانی استان مازندران و باشگاه پدیده کاسپین ساری برگزار خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، پریا شهریاری در رابطه با برنامه‌های تیم ملی فوتبال ساحلی گفت: تیم ملی فوتبال ساحلی تایلند درخواستی جهت برگزاری کمپ در ایران و دیدار دوستانه با تیم ملی کشورمان را داشت که با دعوت باشگاه پدیده کاسپین ساری به ایران سفر خواهد کرد.

وی ادامه داد: به همین منظور پس از برگزاری جلسه و موافقت کادرفنی تیم ملی مقرر شد تا با توجه به مسابقات پیش رو، در راستای آماده سازی بازیکنان این دیدار دوستانه را برگزار کنیم.

رییس دپارتمان فوتبال ساحلی افزود: تیم ملی فوتبال ساحلی سوم مرداد به ساری سفر می کند و چهارم مرداد دیدار دوستانه ای مقابل تایلند خواهد داشت. ملی پوشان صبح پنجم مرداد در اختیار باشگاه هایشان قرار می گیرند تا آماده بازیهای هفته هفدهم شوند.

شهریاری برنامه های پیش روی تیم ملی را تشریح کرد: تیم ملی تورنمنت ۸جانبه چین را در برنامه خود دارد که تیم های سطح بالای آسیا در آن شرکت خواهند کرد. این مسابقات با حضور تیم های بحرین، ژاپن، لبنان، عمان، تایلند، ویتنام، چین و ایران از دوم تا چهارم شهریورماه برگزار می شود که آماده سازی خوبی برای حضور تیم ملی کشورمان در رقابتهای بین قاره ای جهان و مقدماتی جام جهانی بشمار می رود.

وی ادامه داد: البته از تعدادی از تیم های خوب جهان نیز دعوت کرده ایم تا جهت برگزاری بازی دوستانه به کشورمان سفر کنند که منتظر پاسخ آنها هستیم. خوشبختانه حضور بازیکنان در کوران مسابقات لیگ در هر هفته و همچنین حضور در بازی های بین المللی کمک زیادی به سطح آماده سازی تیم ملی می کند

رییس دپارتمان فوتبال ساحلی در پایان گفت: ما نیز مسابقات لیگ برتر را طوری برنامه ریزی کرده ایم که برنامه هایمان تداخلی با یکدیگر نداشته باشد که امیدوارم حاصل آن را در مسابقات پیش روی تیم ملی شاهد باشیم.

کد خبر 3718192

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha