به گزارش خبرنگار مهر، مسعود مرسلپور پیش از ظهر چهارشنبه در جلسه هماهنگی شورای ترافیک شهرستان قرچک در فرمانداری این شهرستان، با اشاره به ضرورت توجه به موضوع ترافیک اظهار داشت: باید تلاش های انجام شده در حوزه ترافیک دو چندان شود.
فرماندار قرچک افزود: مصوبات شورای ترافیک شهرستان قرچک لازم الاجرا بوده و دستگاه های متولی باید از همه ظرفیت های ممکن برای اجرایی کردن این مصوبات استفاده کنند.
وی ادامه داد: باید فرایند قانونی در انجام اقدامات ترافیکی در شهرستان قرچک انجام شود و به همین خاطر هر گونه اقدامی در این زمینه بدون نظر شورای ترافیک و مصوبه اعضای این شورا از وجاهت قانونی برخوردار نیست.
مرسلپور تأکید کرد: ساماندهی صنوف مزاحم در شهرستان قرچک از جمله موضوعاتی است که باید با جدیت دنبال شود و در این زمینه شهرداری با همکاری پلیس راهور، طرح عملیانی این امر را به دبیرخانه شورای ترافیک تحویل دهند.
وی با اشاره به افزایش حجم تردد وسائل نقلیه در قرچک گفت: اجرای طرح پارکبان در شهرستان قرچک با توجه به وضعیت موجود امری ضروری به نظر می رسد و باید فرایند قانونی آن برای واگذاری به شرکت دارای صلاحیت فراهم گردد.
فرماندار قرچک یادآور شد: تعامل ادارات و نهادهای مختلف در بهبود وضعیت ترافیکی شهرستان بسیار موثر است.
نظر شما