به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا مقبلی صبح پنج شنبه در جمع خبرنگاران گفت: یک هیئت اتریشی از معدن کرومیت شرکت معدنکاری امینیار در شهرستان فاریاب بازدید کردند.
وی ادامه داد: در این بازدید یک گروه از دانشگاه شهید باهنر کرمان نیز حضور داشت.
مقبلی هدف ازاین بازدید را آشنایی با ظرفیتهای معدنی کرومیت جنوب کرمان اعلام کرد و گفت: این امر زمینه لازم برای استفاده از فناوریهای نوین برای اکتشاف، استخراج و فرآوری مواد معدنی به منظوراحداث کارخانه فروکروم در جنوب کرمان را فراهم می کند.
معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان ۷۰ درصد کرومیت استخراجی کشور را مربوط به جنوب استان کرمان دانست و ادامه داد: سالیانه ۲۲۰ هزار تن از این منطقه استخراج و به کشورهای آسیایی و اروپایی صادر می شود.
مقبلی با اشاره به جلوگیری از خام فروشی مواد معدنی با احداث کارخانه فروکروم گفت: تفاهم نامه احداث بزرگترین و مدرن ترین کارخانه های فروکروم در شهرستان فاریاب بین دانشگاه باهنر کرمان، شرکت معدن کاری امین یار و دانشگاه مونتان اتریش منعقد شد.
نظر شما