پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳ مرداد ۱۳۹۵، ۰:۳۴

ظریف:

بمب‌گذاری کابل نشانه عمق شرارت داعش است/ شیعه و سنی متحد شوند

بمب‌گذاری کابل نشانه عمق شرارت داعش است/ شیعه و سنی متحد شوند

وزیر خارجه ایران در واکنش به حمله تروریستی افغانستان، شیعه و سنی را قربانی تروریسم دانست و از آنها خواست برای مبارزه با افراطی گری، متحد شوند.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد جواد ظریف وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران ضمن محکوم کردن حمله تروریستی افغانستان، اتحاد شیعه و سنی برای مبارزه با افراطی گری را خواستار شد.

وی در پیامی توییتری با اشاره به حمله تروریستی روز گذشته در کابل که منجر به کشته و مجروح شدن ده ها نفر از شهروندان این کشور شد، این اقدام را نتیجه تفکرات افراط گرایانه دانست. به نوشته وی بمب گذاریهای تروریستی افغانستان نشانه ای از عمق شرارت داعش است.

پیشتر نیز سخنگوی وزارت امور خارجه طی بیانیه ای ضمن محکوم کردن اقدام تروریستی افغانستان، با مردم ، دولت و خانواده قربانیان این حادثه ابراز همدردی کرد. سخنگوی وزارت امورخارجه در این بیانیه با ضد انسانی و غیر اسلامی خواندن این گونه اقدامات گفت: تروریسم، افراط گری و به مخاطره انداختن جان مردم بیگناه همواره و همیشه و در هر کجا غیر قابل توجیه و مردود است.

بهرام قاسمی افزود: همانگونه که بارها اعلام کرده ایم بدون همکاری و درک مشترک میان همه کشورها و جامعه جهانی، ریشه کن ساختن این پدیده نامیمون امکان پذیر نخواهد شد.

کد خبر 3721587

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha