پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۳ مرداد ۱۳۹۵، ۱۸:۳۳

مدیر بورس منطقه ای همدان عنوان کرد:

مبادله ۱۱۶ میلیون و ۴۵۹ هزار سهم در بورس همدان

مبادله ۱۱۶ میلیون و ۴۵۹ هزار سهم در بورس همدان

همدان – مدیر بورس منطقه ای همدان گفت: تیر ماه امسال تعداد ۱۱۶ میلیون و ۴۵۹ هزار و ۷۶۹ سهم متعلق به ۳۳۹ شرکت در بورس منطقه ای همدان مبادله شد.

به گزارش خبرنگار مهر، عباس صمدی ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران از مبادله ۱۱۶ میلیون و ۴۵۹ هزار و ۷۶۹ سهم به ارزش ۲۵۱ میلیارد و ۳۶۹ میلیون و ۶۸۹ هزار و ۱۲۳ رالد در بورس منطقه ای همدان خبر داد و گفت: ۴۹ درصد سهام مبادله شده مربوط به خرید سهام و ۵۱ درصد مربوط به فروش سهام بوده است.

مدیر بورس منطقه ای همدان گفت: بر این اساس و با توجه به ۲۰ روز کاری فعالیت بورس منطقه ای همدان در این ماه، متوسط ارزش دادوستد، روزانه ۱۲ میلیارد و ۵۶۸ میلیون و ۴۸۴ هزار و ۴۵۶ رال  بوده است.

صمدی عنوان کرد: متوسط ارزش دادوستد روزانه نسبت به خرداد ماه، ۵۵ درصد کاهش داشته و در این ماه ۱۲۲ کد معاملاتی جدید ایجاد شده است.

مدیر بورس منطقه ای همدان عنوان کرد: در این ماه شرکت های سایپا، بانک صادرات ایران و ایران ترانسفو به ترتیب بیشترین ارزش معاملات را به خود اختصاص دادند.

وی یادآور شد: شاخص کل قیمت در پایان تیر ماه معادل ۷۴ هزار و ۵۱۴  واحد بود که نسبت به ماه گذشته یک هزار و ۸۹۹  واحد افزایش یافت.    

مدیر بورس منطقه ای همدان به معاملات هفته گذشته بورس همدان نیز اشاره کرد و گفت: در هفته گذشته تعداد ۲۷ میلیون و ۲۸۲ هزار و ۹۵۷ سهم به ارزش ۵۵ میلیارد و ۶۰۸ میلیون و ۱۵۶ هزار و ۸۹۵ ریال در بورس منطقه‌ای همدان مبادله شد که ۴۵ درصد از معاملات این هفته مربوط به خرید سهام و ۵۵ درصد آن مربوط به فروش سهام بوده است.

صمدی گفت:این تعداد سهام متعلق به ۱۹۹ شرکت بود و در هفته گذشته در بورس منطقه‌ای همدان ۳۲ کد معاملاتی جدید ایجاد شد.

وی گفت: شاخص کل قیمت در هفته گذشته معادل ۷۴ هزار و ۵۱۴  واحد بود که نسبت به هفته پیش از آن، ۷۵۱ واحد افزایش یافت.

کد خبر 3722522

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha