پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

معرفی کتاب؛

کتاب «هایدگر در افق تاریخی ما»منتشر شد

کتاب «هایدگر در افق تاریخی ما»منتشر شد

نشر نقد فرهنگ، کتاب «هایدگر در افق تاریخی ما» نوشته بیژن عبدالکریمی را منتشر کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، کتاب «هایدگر در افق تاریخی ما» نوشته بیژن عبدالکریمی از سوی نشر نقد فرهنگ منتشر و روانه بازار نشر شد.

کتاب «هایدگر در افق تاریخی ما» شامل مباحث زیر است: ما و برگسون | فردید، هایدگر و فیلوژرمنیسم | جلال آل احمد، غرب زدگی و ضرورت بازگشت به سنت | «نقد هایدگر از عقلانیت» و «بنیادگرایی» | طنز تلخ هایدگر در ایران | موانع فهم هایدگر در ایران | پرسش از رابطه میان «گذر از نهیلیسم» و «فاشیسم» | به بهانه انتشار «دفترچه های سیاه» هایدگر | موقعیت تفکر هایدگر در جامعه ایران | پرسش هایی شاعرانه از خطوط سفید یک اثر | سکولاریسم و هایدگرشناسی سکولار در ایران | نسبت هنر و تفکر | نقش هنر در تفکر هایدگر | ما و تکنولوژی | مقدمه مترجم فارسی بر مقاله «ذات آزادی» اثر مارتین هایدگر | «ذات آزادی» اثر مارتین هایدگر

در پشت جلد این کتاب آمده است: «این کتاب در خصوص نحوه ورود، حضور و اثرگذاری اندیشه های مارتین هایدگر در افق معنایی و تاریخی ما ایرانیان به همراه نیم‌نگاهی به موقعیت هایدگرشناسی در ایران و تحولاتی است که در حوزه ترجمه‌های آثار این حکیم بزرگ آلمانی و مطالعات هایدگرپژوهی در ایران صورت گرفته است. آن چه وحدت بخش این اثر است تلاش به منظور تأمل درخصوص پرسش‌های بسیار متعددی است که پیرامون اندیشه‌های هایدگر و حضور آن در ایران وجود دارد.

بحث از هایدگر و نقش تفکر وی در ایران برخاسته از ضرورت بنیادی تأمل بر این پرسش است که چگونه جهان کنونی را درک کنیم، چگونه نسبتی باید با آن برقرار کنیم و ما ایرانیان چگونه می‌توانیم در جهان معاصر به درک شایسته ای از جهان و هستی دست یابیم که به تعارضات، آشفتگی‌ها و بی سروسامانی درونی عالم ویران شده خود وحدت و انتظامی دوباره بخشیم. در این مجموعه کمی به این پرسش نیز می‌اندیشیم که آیا اندیشه‌های هایدگر در این میان می‌تواند به ما یاری دهد یا وضعیت را برایمان آشفته‌تر و پرابهام‌تر ساخته است، یا آنکه مسئله پیچیده‌تر و غامض‌تر از آن است که بتوان پاسخی قطعی و یکسویه به این پرسش عرضه کرد. »

کتاب  «هایدگر در افق تاریخی ما» (به ضمیمه ترجمه مقاله ذات آزادی اثر مارتین هایدگر) نوشته بیژن عبدالکریمی در ۳۲۰ صفحه به قیمت ۲۰ هزار تومان توسط نشر نقد فرهنگ منتشر شد.

کد خبر 3722761

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha