حجت الاسلام مسعود صفی یاری در گفتگو با خبرنگار مهر به بحث اعزام مبلغ به مناطق مختلف استان زنجان اشاره کردو افزود: اداره کل تبلیغات اسلامی استان زنجان با کمبود مبلغ و امام جماعت مواجه است.
وی اظهار کرد: ظرفیت های تبلیغی در استان زنجان بیشتر از تعداد مبلغین است و تعداد مبلغین ما پاسخگوی این نیازها نیست.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان زنجان گفت: باید کمبود روحانی در استان زنجان حل شود چرا که این استان ظرفیت ها و پتانسیل های تبلیغی خوبی دارد که باید از این فرصت به خوبی استفاده شود.
صفی یاری تاکید کرد: اداره کل تبلیغات اسلامی استان زنجان در مناسبت های مختلف در طول سال مبلغین را به مناطق مختلف استان زنجان اعزام می کند و فعالیت های خوبی هم در این زمینه اجرا می شود.
وی افزود: خوشبختانه این مبلغین نسبت به اجرای برنامه های فرهنگی و دینی در مساجد ومدارس و مراکز دانشگاهی مبادرت دارند.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان زنجان تصریح کرد: امروز کار مبلغین مذهبی از اهمیت بسزایی برخودار است، بنابراین مبلغین جایگاه بسیار مهمی در جامعه دارند.
صفی یاری تصریح کرد: امروز دشمن با جنگ نرم وارد عرصه شده و در این میان تمام مبلغین به ابزار و اطلاعات روز مجهز هستند و نسبت به آگاه سازی افکار عمومی فعالیت می کنند.
نظر شما