به گزارش خبرنگار مهر، رسول خطیبی عصر امروز دوشنبه در نشست خبری پیش از بازی با فولاد خوزستان اظهار کرد: ابتدا لازم می دانم بابت سه موضوع به مردم خوزستان تبریک بگویم. نخست قهرمانی تیم استقلال خوزستان در لیگ برتر، دوم صعود نفت آبادان به لیگ برتر و سوم سپردن هدایت تیم فولاد خوزستان به نعیم سعداوی است.
وی با بیان اینکه تیم ماشین سازی نسبت به فصل قبل که در لیگ دسته اول حضور داشت، ۸۰ درصد تغییرات را تجربه کرده است، بیان کرد: هر دو تیم فولاد و ماشین سازی در حالی فردا در برابر هم صف آرایی می کنند که نسبت به فصل قبل تغییرات بی شماری را تجربه کرده اند هر چند فولاد نسبت به فصل قبل تقویت شده است.
خطیبی بیان کرد: این اولین بازی ماشین سازی تبریز در تاریخ لیگ برتر کشور است ولی در شرایطی در حال رقم خوردن است که ما در گرم ترین روزهای اهواز باید در برابر فولاد در این شهر به میدان برویم ولی قصد داریم با دست پر به تبریز بازگردیم.
سرمربی تیم ماشین سازی تبریز بیان کرد: هدف امسال ما در لیگ برتر بقا و کسب رتبه تک رقمی در جدول رده بندی است. با بازیکنانی که در تیم داریم اگر بدشانسی نیاوریم می توانیم جزو ۶ تیم برتر لیگ برتر امسال باشیم.
خطیبی در خصوص فرناندز دروازه بان این فصل تیم ماشین سازی نیز گفت: او سابقه بازی در لالیگای اسپانیا را دارد و حضورش در لیگ برتر ایران کمی سخت بود ولی خوشبختانه از طریق اطلاعاتی که به خصوص از طریق جواد نکونام به دست آورد با شرایط فوتبال ایران آشنا شده است. البته فرناندز چند روز است که به ما ملحق شده و بیشتر به دنبال کارهای عقد قرارداد بود و تمرینات تاکتیکی چندانی با تیم نداشت ولی برای بازی فردا در لیست ۱۸ نفره ماشین سازی در برابر فولاد قرار دارد.
وی در خصوص داشتن سه سهمیه از استان آذربایجان شرقی در لیگ برتر بیان کرد: آذربایجان شرقی و خوزستان از استانهای فوتبال خیز ایران به شمار می روند به همین دلیل داشتن سه سهمیه برای این استانها و حتی استان اصفهان چندان دور از ذهن نیست.
به گزارش خبرنگار مهر، از سری رقابت های هفته نخست لیگ برتر باشگاه های کشور، عصر فردا سه شنبه تیم های فولاد خوزستان و ماشین سازی تبریز ساعت ۲۰:۴۵ در ورزشگاه الغدیر اهواز به مصاف هم می روند.
نظر شما