پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۶ مرداد ۱۳۹۵، ۱۳:۱۶

نماینده دشتی و تنگستان در مجلس:

مردم دشتی عاشق قرآن هستند/ مفاهیم قرانی محور کارها باشد

مردم دشتی عاشق قرآن هستند/ مفاهیم قرانی محور کارها باشد

دشتی- نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی گفت: معانی و مفاهیم قرآن کریم برای ما راهکار و نقشه راه باشد تا به اهداف پیامبرگرامی اسلام(ص) برسیم.

به گزارش خبرنگار مهر، سید کمال الدین شهریاری صبح چهارشنبه ظهر چهارشنبه در همایش تجلیل از مراکز قرآنی و مفسرین قرآن در شهرستان دشتی اظهار داشت: به برکت قرآن عامل فرامین الهی که در قرآن آمده باشیم و به آن هدفی که انبیاء و پیامبر که ماموریت داشتن برسیم.

وی افزود: یکی از معجزات قرآن این است که تا امروز کسی نتوانسته هیچ دخل و تصرفی در آن داشته باشد و کلمه‌ای از آن جابجا کند.

شهریاری با بیان اینکه بیشترین کتابی که در جهان چاپ شده قرآن است، تصریح کرد: قرآن اقیانوس ژرفی است و هر کس به اندازه خودش از این اقیانوس استفاده می کند و برای همه قابل استفاده است.

وی یادآور شد: کسانی که از قرآن فهم درست و بصیرت نداشته باشند به گمراهی دچار خواهند شد و امروز نیز در جهان اسلام با چنین مشکلی مواجه هستیم.

شهریاری اضافه کرد: در حال حاضر در کشورهایی که بیشترین چاپ قرآن در آن صورت می گیرد متاسفانه قرآن و اسلام در مظلومیت محض است و اسلام نیز از همین مسلمانان ضربه می خورد که هیچ کافری به اسلام نزده است.

وی بیان کرد: آن چه که امروز در حیات دنیوی با آن مواجه هستیم از خواندن قرآن کریم و عمل نکردن به مضامین آن است.

نماینده مردم دشتی وتنگستان در مجلس شورای اسلامی گفت: معانی و مفاهیم قرآن کریم برای ما راهکار و نقشه راه باشد تا به آن اهداف پیامبرگرامی اسلام برسیم.

وی یادآور شد: مردم شهرستان دشتی قرآن دوست و علاقمند به قرآن هستند.

کد خبر 3725352

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha