پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۱ مرداد ۱۳۹۵، ۱۴:۵۵

مدیرکل دفتر نظارت و اعتباربخشی امور درمان وزارت بهداشت عنوان کرد:

تنزل موقعیت۵۰ بیمارستان به دلیل رعایت نکردن شاخصهای وزارت بهداشت

تنزل موقعیت۵۰ بیمارستان به دلیل رعایت نکردن شاخصهای وزارت بهداشت

همدان - مدیرکل دفتر نظارت و اعتباربخشی امور درمان وزارت بهداشت گفت: سال گذشته موقعیت ۵۰ بیمارستان به دلیل رعایت نکردن شاخص‎های وزارت بهداشت در امور اعتبار بخشی تنزل یافت.

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمدحسین میردهقان ظهر دوشنبه در نخستین نشست کارشناسان مسئول امور مامایی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور در همدان گفت: بیمارستان های کشور به صورت دوره ای بازرسی می شوند.

وی با تأکید بر اهمیت توجه به کادر درمان، شناخت بیمار و مراقبت‌های ایمن گفت: سال گذشته موقعیت ۵۰ بیمارستان در کشور به دلیل رعایت نکردن شاخص‌های وزارت بهداشت تنزل یافت.

مدیرکل دفتر نظارت و اعتباربخشی امور درمان وزارت بهداشت با بیان اینکه امسال در خصوص استانداردهای اعتباربخشی بخش‌هایی اضافه می ‌شود، گفت: بیمارستان‌ها با بهره‌گیری از استانداردها به راحتی قابل کنترل هستند اما مسئولان برخی بیمارستان‌ها علاقه‌ای به خواندن و رعایت استانداردها ندارند.

رعایت استانداردها را به بیمارستان‌ها آموزش دهیم

میردهقان با بیان اینکه در برخی موارد استانداردها باید از صفر تا ۱۰۰ رعایت شود اما در بخش دیگر استانداردهایی هستند که بیمارستان‌ها بابت رعایت آن درجه می‌گیرند، گفت: باید رعایت استانداردها را به بیمارستان‌ها آموزش دهیم.

وی با بیان اینکه امسال عنوان «بیمارستان‌های درجه یک عالی» به بیمارستان‌هایی که دارای صلاحیت هستند و از مناسب بودن فرآیندها در این مراکز اطمینان وجود دارد، اعطا می‌شود، گفت: پزشکان باید کیفیت‌محور باشند و در بخش مامایی با ایجاد اعتقاد بین افراد، آموزش‌هایی در چارچوب برنامه ارائه دهند تا خطاهای پزشکی کاهش یابد.

مدیرکل دفتر نظارت و اعتباربخشی امور درمان وزارت بهداشت گفت: بیمارستان‌هایی که استانداردهای ایده‌آل را رعایت می‌کنند از هرنظر معتبر هستند و نیازی به بازرسی‌های پی در پی ندارند.

مورد دست و پاگیری در استانداردها وجود ندارد

میردهقان با بیان اینکه در استانداردها مورد دست و پاگیری وجود ندارد، اضافه کرد: چند مورد به استانداردها افزوده شده که آن هم مربوط به اورژانس، بخش‌های جراحی، سی سی یو و بخش‌های مراقبت‌های مادر و نوزاد است.

میردهقان در ادامه با تاکید براینکه برخی اخبار و آمار درج شده در رسانه‌ها موثق نیست و وزارت بهداشت، پیگیری قانونی این موارد را حق خود می‌داند، گفت: ضعف مراکز درمانی به دلیل یکپارچه نبودن مراقبت‌ها، مطرح است.

مدیرکل دفتر نظارت و اعتباربخشی امور درمان وزارت بهداشت افزود: ارتباطات ما با بیماران ضعیف است و بخشی از شکایات نیز مربوط به ارتباطات ضعیف در این زمینه است.

مدیرکل دفتر نظارت و اعتباربخشی امور درمان وزارت بهداشت در ادامه با اشاره به اهمیت مراقبت‌های مادر و نوزاد گفت: پذیرش مادران باردار در بلوک زایمان بر اساس تریاژ و طبق دستورالعمل ابلاغی انجام می‌شود و بیمارستان نیز از مدیریت مراقبت‌های مادران باردار و آموزش به مادران در خصوص مراقبت از خود و نوزادش اطمینان حاصل می‌کند.

وی همچنین با بیان اینکه آرمان اعتباربخشی شامل کمترین هزینه، بالاترین کیفیت و ایمن‌ترین خدمات است، از ارائه کتاب «راه» خبر داد و اظهار داشت: آموزش بیمارستان‌ها با مشارکت دانشگاه‌ها، تربیت ارزیابان حرفه‌ای و رونمایی سامانه ملی اعتباربخشی انجام می‌شود.

کد خبر 3729068

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha