ابراهیم ذاکری در گفتگو با مهر، با اشاره به برگزاری دهمین جشنواره فرهنگی، هنری و ورزشی آسمان هشتم در میناب، اظهار داشت:جشنواره آسمان هشتم از سلسله برنامه های جشنواره بین المللی امام رضا (ع) است که هر ساله با آغاز دهه کرامت در روستای کردر میناب برگزار می شود.
وی افزود: جشنواره آسمان هشتم یکی ازفعالیت های ارزشی و برنامه های نیکو و پسندیده ای است که ده سال است همزمان با آغاز دهه کرامت در روستای کردر از توابع شهرستان میناب در استان هرمزگان برگزار می شود.
مدیر مسئول کانون فرهنگی امام المنتظر(عج) روستای کردر ادامه داد:این حرکت ارزشمند با هدف نشر و گسترش فرهنگ منور رضوی و با بهره گیری هوشمندانه از همت و ظرفیت مردمی به ویژه قشر جوان منطقه توانسته نام هرمزگان و میناب را در حوزه فرهنگ و هنر و ارزشی ماندگار کند.
این فعال فرهنگی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به همراهی و پای کار بودن مردم روستای کردر طی ۱۰ سال برگزاری جشنواره با بیش از ۲۵ رشته مختلف فرهنگی، هنری و ورزشی، اظهار داشت:اکنون نوبت مسئولان است که در این پروژه عظیم فرهنگی که توانسته نام یک روستا را در کنار ۷۰ نقطه دنیا که در حوزه فرهنگ رضوی تلاش می کنند قرار دهد، کمی از شعار دادن فاصله بگیرند و در عمل همراهی و مساعدت کنند.
ذاکری بیان داشت: ارادتمندان به ساحت مقدس ائمه اطهار(ع) هر ساله با برپایی جشنواره آسمان هشتم جلوه های زیبایی از عشق و ارادت به اهل بیت(ع) به ویژه امام هشتم شیعیان را در منطقه به منصه ظهور می رسانند.
وی اقدامات و خدمات خالصانه مردم روستای کردر به ویژه در برپایی سه دوره موفق جشنواره ملی سرود رضوی بسیار تحسین برانگیز دانست و گفت:تلاش و مجاهدت مردم این روستا موجب شد که روستای کردر از سوی مسئولان فرهنگی کشور به نام امام رضا تغییر نام دهد.
دبیراجرایی جشنواره آسمان هشتم با گلایه از برخی مسئولان، گفت:برازنده نیست کسی برای این که نام خود را در خبرگزاری ها و رسانه ها برجسته کند وعده هایی دهد و به آن عمل نکند.
وی ادامه داد:اگر قول و وعده ای توسط مسئولان داده می شود باید همراه با اقدام و عمل باشد.
مسئول هئیت امام رضا(ع) رئوستای کردر اضافه کرد:در راستای توسعه زیرساختهای فرهنگی و هنری در منطقه، احداث مجتمع فرهنگی هنری در این روستای از نیازهای جدی و اساسی است که علی رغم قول مساعد اکثر مسئولان استانی برای احداث آن، هنوز محقق و عملی نشده است
وی دسترسی آسان به شبکه های ماهواره ای که اکثر قریب به اتفاق برنامههای آنها با سنت و فرهنگ ایرانی و اسلامی در تضاد و تقابل جدی است را از معضلات کنونی عنوان کرد و اظهارداشت: مقابله و خنثی سازی برنامه های مخرب روحی و روانی این شبکه ها از طریق جذب و مشارکت قشر جوان در فعالیت های مختلف فرهنگی، هنری و ورزشی یکی از اساسی ترین اهداف شکل گیری جشنواره آسمان هشتم است.
نظر شما