پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۵ مرداد ۱۳۹۵، ۱۳:۰۵

رئیس دانشکده دندان‌پزشکی اردبیل:

اردبیل در مطالعه ساخت دندان طبیعی مشارکت می‌کند

اردبیل در مطالعه ساخت دندان طبیعی مشارکت می‌کند

سرعین – رئیس دانشکده دندان‌پزشکی اردبیل گفت: با تشکیل ستاد توسعه علوم و فناوری سلول‌های بنیادی در استان، اردبیل می‌تواند در مطالعات ساخت دندان طبیعی با کمک سلول‌های بنیادی مشارکت کند.

به گزارش خبرنگار مهر، ابوالفضل باقری صبح جمعه در مراسم اختتامیه دومین سمپوزیم سلول‌های بنیادی و دندان‌پزشکی با رویکرد فک و صورت تصریح کرد: امروز علم و فناوری به دنبال زنده نگه داشتن دندان است.

وی افزود: بر خلاف رویکردهای قبلی علوم روز به دنبال این است که بتواند جوانه دندان را تولید کند و در ادامه با کاشت آن دندان طبیعی حاصل شود.

رئیس دانشکده دندان‌پزشکی اردبیل متذکر شد: تحقق این پیشرفت در فناوری تا ۲۰ سال آینده  پیش بینی شده است و سهم عمده‌ای از آن از طریق سلول‌های بنیادی امکان‌پذیر خواهد بود.

باقری متذکر شد: زمانی که از سلول‌های بنیادی صحبت می‌شود ذهن همگان به سمت جنین، بند ناف و مغز استخوان می‌رود در حالی که قابلیت‌های سلول‌های بنیادی غیر قابل شمارش است و از این قابلیت‌ها در علم دندان‌پزشکی می‌توان استفاده کرد.

وی شکل‌گیری ستاد توسعه علوم و فناوری سلول‌های بنیادی در استان اردبیل با محوریت دانشگاه علوم پزشکی را فرصت قابل‌توجهی برای مطالعه و پژوهش پیرامون سلول‌های بنیادی و علوم مرتبط با آن دانست.

رئیس دانشکده دندان‌پزشکی اردبیل افزود: از طریق این ستاد، اردبیل نیز می‌تواند در پژوهش‌های تولید پایه دندان طبیعی مشارکت کند و این قابلیت در استان دیده شده است.

به گفته باقری هر استاد دانشگاهی و محققی که بتواند با این مجموعه همکاری کند مورد استقبال است و نتیجه مطالعات به صورت منظم به معاونت فناوری ریاست جمهوری اعلام می‌شود تا در آن جا تجمیع شده و مورد استفاده قرار گیرد.

گفتنی است دومین سمپوزیم سلول‌های بنیادی با شرکت ۳۰۰ نفر استاد دانشگاه و پژوهشگر و با سخنرانی ۵۰ نفر از اساتید برجسته کشور برگزار شد.

کد خبر 3732348

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha