پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ مرداد ۱۳۹۵، ۱۴:۴۱

فرمانده سپاه انصار المهدی (عج) استان زنجان:

بزرگ‌ترین سرمایه کشور جوانان هستند

 بزرگ‌ترین سرمایه کشور جوانان هستند

زنجان- فرمانده سپاه انصار المهدی (عج) استان زنجان گفت: بزرگ‌ترین سرمایه کشور جوانان هستند و در همه عرصه ها برای توسعه و پیشرفت کشور تلاش می کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار جهانبخش کرمی ظهر یکشنبه در مراسم افتتاح کانون بسیج اساتید مرکز علمی‌کاربردی جهاددانشگاهی استان،  افزود:جهادگران دانشگاهی همواره صادقانه، خالصانه و با داشتن روحیه بسیجی فعالیت می‌کنند.

وی با بیان اینکه جهادگران دانشگاهی همیشه دغدغه پیشرفت کشور را دارند، ادامه داد: گسترش فضای امید و نشاط در فضای معنوی در جهاددانشگاهی زنجان مشهود است. 

فرمانده سپاه انصار المهدی (عج) استان زنجان گفت: جهاددانشگاهی نشان‌دهنده عزم و اراده ملی در دانشگاه بوده و می‌تواندامیدی برای کشور باشد. 

کرمی افزود: جهاددانشگاهی هر ساله دستاوردهای جدید و مهمی در فضای علمی و فرهنگی کشور داشته است که این روحیه معنوی تداعی کننده صحنه‌های معنوی و جهادی دفاع مقدس در اذهان است.

فرمانده انتظامی استان زنجان با بیان اینکه بزرگ‌ترین سرمایه کشور جوانان هستند، گفت: به بسیج نباید با دید تفنگ نگاه کرد، بلکه بسیج در صحنه علم، فرهنگ و معنویت حضور دارد و نمونه آن حلقه‌های علمی بسیجیان است.

کرمی افزود: همه باید رهروراه شهداء باشیم و برای نگه داشتن خون شهیدان با جان و دل برای انقلاب تلاش کنیم. 

فرمانده انتظامی استان زنجان ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران بر خلاف میل ابرقدرت‌های جهان با ایستادگی در برابر هجمه ابرقدرت‌ها و همراهی مردم و مسئولان توانست به مسیر خود ادامه دهد و این حضور باید بایآینده تقویت شود. 

کرمی افزود: آمدن مردم به صحنه دفاع‌مقدس و بسیج عمومی تاثیر زیادی در موفقیت و سربلندی نظام جمهوری اسلامی ایران داشته است.

فرمانده سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان تاکید کرد: جهادگران دانشگاهی همواره دغدغه پیشرفت کشور را دارند.

کد خبر 3734359

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha