پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۷ مرداد ۱۳۹۵، ۱۷:۲۷

به مناسبت روز خبرنگار مطرح شد؛

خبرنگاران باید مورد حمایت واقع شوند/خبرنگاری کاری پرمشقت است

خبرنگاران باید مورد حمایت واقع شوند/خبرنگاری کاری پرمشقت است

اسکو –در همایش تجلیل از خبرنگاران فعال منطقه ای بر حمایت از خبرنگاران به دلیل داشتن شغلی پرمشقت و پراسترس تاکید شد.

به گزارش خبرنگار مهر، آیین نکوداشت روز خبرنگار ظهر یکشنبه هفدهم مردادماه با حضور فرماندار اسکو، مسئولان شهرستانی و خبرنگاران و روزنامه‌نگاران شهرستان اسکو در  محل سالن اجتماعات فرمانداری  برگزار شد.

مرتضی محمد زاده  نیز دراین مراسم فعالیت خبرنگاران را برای انعکاس فعالیت مدیران لازم دانست و بیان کرد: فعالیت خبرنگاران برای تسریع در روند توسعه و پیشرفت مهم است و باید تمهیدات لازم برای فعالیت این قشر زحمتکش فراهم شود.

فرماندارشهرستان اسکو افزود: خبرنگاران چشم بینای جامعه هستند که باید از ظرفیت آنان برای توسعه و بالندگی جامعه استفاده کرد و لذا باید همه با هم باوحدت رویه برای توسعه یافتگی شهرستان اسکو  گام برداریم .

وی با اشاره به رسالت خطیر رسانه ها در برابر مردم تصریح کرد: رسانه ها به عنوان جهت دهندگان افکار عمومی وظیفه سنگینی بر دوش دارند و نتایج رفتار آنان تاثیر مثبت یا منفی بر روند سیاسی، اجتماعی و اقتصادی جامعه خواهد داشت.

محمد زاده درپایان خاطرنشان کرد:پرداختن به مقوله خبرنگاری و ارزیابی مشکلات اصحاب رسانه اختصاص به یک روز ندارد و باید همواره در جهت مشکلات این قشر تلاش کرد.

در ادامه این مراسم محمد علی قلیزاده با گرامیداشت ۱۷ مرداد روز خبرنگار و سالروز شهادت خبرنگار شهید محمود صارمی، گفت: این روز یادآور عروج افرادی همانند شهیدمحمود صارمی است که نام و یاد آنان تا ابد بر تارک این سرزمین می‌درخشد و این روز به پاس تلاش‌های سازنده خبرنگاران و فعالان عرصه خبر باید گرامی‌ داشته شود.

رئیس اداره فرهنگ وارشاد اسلامی شهرستان اسکو نیز درادامه این مراسم از برگزاری دوره آموزش خبرنگاری دراین شهرستان خبرداد وافزود:طبق مذاکرات انجام شده با مجموعه خانه مطبوعات استان  این دوره  با عناوین عکاسی خبری ،خبرنویسی،گزارش نویسی در شهرستان اسکو برگزار خواهد شد.

قلیزاده درپایان با اشاره به اینکه شغل خبرنگاری شغلی پرمشقت پراسترس وپرخطر، در عین حال تعیین کننده و موثر است، ادامه داد: دولت برنامه های گسترده ای با خرد جمعی در سطوح مختلف وزارت برای خبرنگاران در حال اجرا دارد و ساماندهی مطبوعات با تمهیدات متعدد در دست بررسی است.

کد خبر 3734668

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha