پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۸ مرداد ۱۳۹۵، ۱۱:۵۹

ریاض، مسئول کشتار مردم یمن است؛

روایت امیرعبداللهیان از هشدار به الجبیر/متکبرانه ازپیروزی سخن گفت

روایت امیرعبداللهیان از هشدار به الجبیر/متکبرانه ازپیروزی سخن گفت

دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین‌الملل گفت: در یک دیدار به صراحت به الجبیر (وزیر خارجه عربستان) گفتم تجاوز به یمن خطای استراتژیک جدید عربستان است، اما وی با تکبر از پیروزی سخن گفت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خانه ملت، حسین امیرعبداللهیان ریاض را مسئول شکست مذاکرات سیاسی و کشتار مردم یمن دانست و اظهار داشت: سعودی‌ها با تشویق منصور هادی به استعفا، سیاست «یمن بی دولت» را کلید زدند و اکنون نیز در ادامه اشتباهات خود، سیاست ایجاد و تشدید جنگ داخلی در یمن را در دستور کار  قرار داده‌اند.

وی در ادامه به یکی از دیدارهای خود با عادل الجبیر وزیر خارجه سعودی اشاره کرد و یادآور شد: در آن دیدار به صراحت به وی گفتم تجاوز به یمن خطای استراتژیک جدید عربستان است و پیامد آن، نا امن‌تر کردن منطقه و عربستان خواهد بود اما وی با تکبر از پیروزی در یمن سخن گفت.

دستیار ویژه رییس مجلس در امور بین الملل افزود: مردم یمن در مقابل تجاوز به کشورشان شجاعانه ایستادند و مقطع جدید تاریخی را رقم زدند؛ در حالی که امروز عربستان در باتلاق یمن گرفتار آمده و با تداوم روش‌های ناکارآمد امنیتی و نظامی قادر به نجات خود نیست.

امیرعبداللهیان در پایان با تأکید بر اینکه راهکار حل مشکلات در یمن صرفا سیاسی است، خاطرنشان کرد: آینده این کشور متعلق به همه گروهها، احزاب و مردم یمن است و عربستان اجازه نمی‌دهد سازمان ملل به وظایف خود در قبال حقوق اولیه مردم یمن عمل کند و البته آمریکا نیز در این خصوص سکوت و همراهی می‌کند.

کد خبر 3735152

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha