پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۹ مرداد ۱۳۹۵، ۱۰:۵۹

همگام با المپیک سی و یکم؛

ادامه کابوس ریو برای مرد شماره یک جهان/ جوکوویچ در دو نفره حذف شد

ادامه کابوس ریو برای مرد شماره یک جهان/ جوکوویچ در دو نفره حذف شد

مرد شماره یک تنیس جهان در بخش دو نفره رقابتهای المپیک ریو هم کاری از پیش نبرد. این در حالی بود که وی در نخستین دیدار انفرادی خود هم شکست خورد و با چشمانی اشک بار زمین را ترک کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، کابوس ریو برای نواک جوکوویچ برترین تنیسور حال حاضر جهان همچنان ادامه دارد. بامداد امروز این ورزشکار صربستانی به همراه نناد زیمونیچ در بخش دو نفره تنیس المپیک به مصاف مارسلو ملو و برونو سوارز از برزیل رفت و در این مسابقه هم شکست را پذیرا شد.

در این مسابقه نمایندگان برزیل با حساب ۲ بر صفر حریف خود را شکست دادند. جوکوویچ در بخش انفرادی هم برابر دل پوتروی آرژانتینی شکست خورده بود و در کمال شگفتی در همان دور نخست حذف شد.

در حساس ترین بازی برگزار شده تیم اسپانیا شامل رافائل نادال و مارک لوپز برابر خوان مارتین دل پوترو و ماکسیمو گونزالس از آرژانتین ۲ بر یک برنده شد.

کد خبر 3736197

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha