پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۹ مرداد ۱۳۹۵، ۱۵:۲۴

مدیرکل پزشکی قانونی استان سمنان:

طرح شناسایی تصادفات ساختگی در استان سمنان اجرایی می‌شود

طرح شناسایی تصادفات ساختگی در استان سمنان اجرایی می‌شود

سمنان - مدیرکل پزشکی قانونی استان سمنان با اشاره به اینکه اخیرا موضوع تصادفات ساختگی سودجویان برای اخاذی از بیمه‌ها مشاهده‌ می شود، گفت: طرح شناسایی تصادفات ساختگی در استان اجرایی می‌شود.

 به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم شاطری بعد از ظهر سه شنبه در دومین جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم استان سمنان طی سال جاری در سالن جلسات شهدای هفتم تیر دادگستری این استان اظهار داشت: تصادفات ساختگی یکی از جرائم مرتبط با بحث تصادفات است که در استان ما نیز چند سالی است با آن مواجه هستیم.

وی با اشاره به اینکه پزشکی قانونی استان سمنان از دو سال قبل تاکنون در این زمینه ورود پیداکرده است، خاطرنشان کرد: در این مدت نیز با همکاری دادستان‌های شهرستان‌ها چندین مورد تصادف ساختگی در استان شناسایی‌شده و از چندین تصادف ساختگی نیز در این استان پیشگیری شده است.

 مدیرکل پزشکی قانونی استان سمنان با اشاره به کشف باند تصادفات ساختگی در یکی از شهرستان‌های این استان عنوان کرد: مقابله با تصادفات ساختگی در استان همچنان ادامه خواهد یافت.

 شاطری با اشاره به اینکه آموزش‌های لازم به پزشکان معاینه کننده و کارشناسان پزشکی قانونی استان سمنان درباره تصادفات ساختگی ارائه‌شده است، خاطرنشان کرد: برای پیش‌گیری از این جرم، اقدامات لازم در استان صورت پذیرفته است.

 وی با اشاره به لزوم همکاری پلیس و کلانتری‌ها با اداره کل پزشکی قانونی استان سمنان برای معرفی افراد برای انجام معاینات لازم تصریح کرد: بهتر است کلانتری‌ها علت معرفی افراد به پزشکی قانونی برای معاینه را مشخص و به این اداره کل اعلام کنند.

 مدیرکل پزشکی قانونی استان سمنان با بیان اینکه امروز بحث پیشگیری در همه دستگاه‌ها و با همه توان در حال شکل‌گیری است، گفت: امروز همه دست‌به‌دست هم داده و تلاش می‌کنند تا جرائم سازمان‌یافته در استان سمنان کاهش یابد.

 وی با اشاره به عبور سالانه میلیون‌ها زائر حرم مطهر رضوی از جاده‌های استان سمنان بیان کرد: سمنان بیشترین سهم را از سوانح رانندگی در محورهای مواصلاتی دارد و جزو استان‌های با بیشترین آمار تصادفات است.

کد خبر 3736597

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha