به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ علی احمدی تبار گفت: در پی کسب خبری مبنی بر فعالیت فردی با همدستی یک نفر در زمینه خرید و فروش دلار و ارز با توسل به شیوه های متقلبانه، بلافاصله رسیدگی به موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداری آگاهی لرستان قرار گرفت.
وی افزود: ماموران با انجام تحقیقات گسترده و کارهای اطلاعاتی پس از احراز صحت موضوع، با هماهنگی مقام قضایی در عملیاتی غافلگیرانه متهم را در منزلش دستگیر کردند.
جانشین انتظامی لرستان اظهار داشت: در بازرسی از منزل متهم ۱۱ قطعه اسکناس یکصد دلاری و مقدار تقریبی یک کیلوگرم مواد مخدر از نوع تریاک کشف و دو نفر در این راستا دستگیر شدند.
احمدی تبار بیان کرد: در بررسی های صورت گرفته مشخص شد، متهمان دارای چند فقره پرونده مفتوح در شهرستان های کرج و بم به اتهام کلاهبرداری تحت عنوان خرید و فروش دلار و محموله خرما هستند.
وی با بیان این که متهمان دستگیر شده تحت تعقیب مراجع قضایی، در مجموع بالغ بر ۸۰ میلیارد ریال کلاهبرداری کرده اند افزود: افراد خاطی برای سیر مراحل قانونی به مقام قضایی معرفی و روانه زندان شدند.
نظر شما