پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۱ مرداد ۱۳۹۵، ۱۱:۴۲

فرمانده سپاه ناحیه مقاومت بسیج امامت تبریز:

بزرگداشت مقام امامزادگان گرامیداشت فرهنگ مبارزه با ظلم وبیداد است

بزرگداشت مقام امامزادگان گرامیداشت فرهنگ مبارزه با ظلم وبیداد است

تبریز - فرمانده سپاه ناحیه مقاومت بسیج امامت تبریز گفت: بزرگداشت مقام امامزادگان در واقع گرامیداشت فرهنگ مبارزه با ظلم و بیداد است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل اوقاف وامور خیریه آذربایجان‌شرقی، سرهنگ حسن صفدری شامگاه چهارشنبه در مراسم بزرگداشت امامزادگان استان خاطرنشان کرد: اهمیت توجه به مقام و منزلت بقاع شریفه بر کسی پوشیده نیست، چرا که اکثر این امامزاده‌ها برای همراهی با امام رضا(ع) و رویارویی با ظلم قیام کرده‌اند و بزرگداشت مقام آنان در واقع گرامیداشت فرهنگ مبارزه با ظلم و بیداد است.

وی همچنین با استناد به فرمایشات مقام معظم رهبری در زمینه تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی، اظهار کرد: تقویت فعالیت‌های اعتقادی پایگاه‌های بسیج و کانون فرهنگی به طور همزمان و منسجم و گسترش فعالیت‌ها از طریق همکاری با افراد سرشناس محلی می‌تواند راهکار خوبی در این زمینه باشد.

صفدری افزود: با مطالعه تاریخ ایران متوجه خواهیم شد که دو هزار و ۵۰۰ سال حکومت شاهنشاهی در ایران وجود داشت که هرکدام با روی کارآمدن اقدام به جداسازی تکه‌هایی از ایران کرد اما امروز همین کشور با پشتیبانی ولی فقیه و امام خمینی (ره) به این عزت و جایگاه در جهان رسیده است.

فرمانده سپاه ناحیه مقاومت بسیج امامت تبریز تأکید کرد: به برکت نظام جمهوری اسلامی، علما و ولی فقیه گام به گام این انقلاب شاهد یاری امام زمان (عج) هستیم و امروزه نیز تحت امر ولی‌فقیه مسلمین، در رکاب امام زمان (عج) با دنیا مقابله خواهیم کرد.

گفتنی است مراسم ویژه بزرگداشت امامزادگان آذربایجان شرقی همزمان با دهه کرامت و تکریم امامزادگان، با محوریت امامزاده سیدمحمد(ع) کججانی در این امامزاده و با حضور مسئولان لشگری، استانی و طلاب حوزه علمیه برگزار شد.

کد خبر 3738316

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha