پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۱ مرداد ۱۳۹۵، ۱۳:۵۰

امام جمعه موقت سنندج:

ترویج کتابخوانی در آموزه های دینی مورد تاکید قرار گرفته است

ترویج کتابخوانی در آموزه های دینی مورد تاکید قرار گرفته است

سنندج – امام جمعه موقت سنندج گفت: ترویج کتابخوانی و توجه به این مهم بارها در آموزه های دینی ما مورد توجه قرار گرفته است.

به گزارش خبرنگار مهر، ماموستا خلیل آدابی ظهر امروز در جشنواره خیرین کتابخانه ساز استان کردستان در سنندج اظهار داشت: ترویج کتابخوانی و توجه به این مهم در آموزه های دینی ما مورد تاکید قرار گرفته است و به همین دلیل باید به این مهم به صورت ویژه توجه شود.

وی ادامه داد: با توجه به نیاز امروز جامعه به دانایی از یک سو و همچنین تاکید بر این مهم در آموزه های دینی باید کتاب و کتابخوانی در اولویت برنامه قرار گیرد و در همین راستا جلب مشارکت و همکاری مردم برای توجه بیشتر به این مهم ضروری است.

امام جمعه بهاران سنندج بیان کرد: زمانی که در جامعه به کتاب و کتابخوانی توجه شودُ دستاوردهای خوبی به دنبال خواهد داشت و انتظار می رود که مردم نیز نسبت به موضوع کتاب با حساسیت بیشتر برخورد کرده و به این مهم توجهی ویژه داشته باشند.

وی با اشاره به سابقه تاریخی انس مسلمانان با کتاب، عنوان کرد: وقتی که قرآن کتاب آسمانی خداوند متعال است بنابراین ما به عنوان یک مسلمان باید به این حوزه توجهی ویژه داشته باشیم.

ماموستا آدابی خواستار حمایت ویژه از تدوین و انتشار کتاب دینی و مذهبی شد و افزود: امروز جامعه در این بخش نیز نیازهای جدی دارد و باید به این نیازها به صورت ویژه توجه کرد و از انتشار کتب دینی و مذهبی نیز حمایت های بهتری صورت گیرد.

در جریان برگزاری این جشنواره که برای اولین بار در استان کردستان صورت گرفتُ شمار زیادی از خیرین حضور داشتند و افراد آمادگی خود را برای سرمایه گذاری در حوزه کتاب و کتابخانه ساز را اعلام کردند.

کد خبر 3738452

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha