پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۳ مرداد ۱۳۹۵، ۱۴:۱۱

دبیر شورای علمی جشنواره فارابی:

انتخاب ۲۴ برگزیده داخلی و ۵ برگزیده بین‌المللی در جشنواره فارابی

انتخاب ۲۴ برگزیده داخلی و ۵ برگزیده بین‌المللی در جشنواره فارابی

دبیر شورای علمی جشنواره بین‌المللی فارابی گفت: برنامه داریم از ۲۴ برگزیده داخلی  ۵ برگزیده بین‌المللی در این جشنواره تقدیر کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، سیدعبدالامیر نبوی در نشست خبری در پژوهشکده مطالعات فرهنگی اجتماعی وزارت علوم گفت: برنامه داریم ۲۴ برگزیده داخلی و ۵ برگزیده بین‌المللی را در دوره هشتم جشنواره بین‌المللی فارابی انتخاب کنیم، اما علاوه بر این برگزیدگان در بخش‌های جنبی انجمن علمی برتر، فصلنامه علمی برتر، مترجم برتر، نظریه‌پرداز برجسته و پیشکسوت علوم انسانی را انتخاب و بررسی کنیم.

وی اضافه کرد: آیین‌نامه جشنواره بین‌المللی فارابی در شورای سیاستگذاری این جشنواره بررسی و بازنگری شد و آیین‌نامه جدید به امضای وزیر علوم رسیده است.

دبیر شورای علمی جشنواره بین‌المللی فارابی اضافه کرد: به زودی داوران بخش‌های مختلف این جشنواره انتخاب خواهند شد و روند داوری آثار آغاز می‌شود.

نبوی خاطرنشان کرد: جشنواره بین‌المللی فارابی با ایجاد ارتباط میان محققان و عالمان علوم انسانی کشور و ارتباط میان پژوهشگران خارجی، زمینه مناسبی را برای رفع چالش‌های مربوط به حوزه علوم انسانی را فراهم می‌کند.

رضا ماحوزی دبیر اجرایی جشنواره بین‌المللی فارابی نیز در این نشست گفت: در بخش بین‌الملل این جشنواره فعالیت‌های مختلفی صورت گرفته و ما برنامه داریم بستری را فراهم کنیم تا جایزه مربوط به جشنواره فارابی هویت قوی و تاثیرگذاری در ایران و جهان داشته باشد که در این راستا با مراکز ایرانشناسی خارج از کشور ارتباط برقرار کرده‌ایم.

وی عنوان کرد: برنامه داریم از قابلیت‌های این جشنواره در حوزه ایرانشناسی در دیگر کشورها استفاده کنیم.

دبیر اجرایی جشنواره فارابی تاکید کرد: همچنین برنامه داریم جایزه‌های این جشنواره را در قالب اعطای بورسیه پیش‌بینی کنیم تا محققان داخلی و خارجی بتوانند برای پژوهش‌های حوزه علوم انسانی در کشورهای مختلف حضور یابند.

کد خبر 3739672

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha