پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ مرداد ۱۳۹۵، ۱۳:۱۳

وقتی خلاقیت گزینه آخر هم نیست؛

هواپیما کیلویی چند است؟

هواپیما کیلویی چند است؟

گاهی هواپیماهایی پیدا می‌شوند که به خودی خود خوش‌شانس هستند و سقوط نمی‌کنند، اما همان خوش‌شانس‌ها هم در نهایت اوراق می‌شوند و کیلویی به فروش می‌رسند.

مجله مهرچند روز قبل رئیس سازمان هواپیمایی کشور خبر داد که به دنبال اخذ مجوز برای اوراق کردن هواپیماهای زمین‌گیر شده کشور هستند تا آن‌ها را «کیلویی» به شرکت‌های خارجی هواپیمایی بفروشند. به گفته علی عابدزاده در ایران حدود ۱۰۰ فروند هواپیمای زمین‌گیر شده وجود دارد و اگر مجوزهای لازم را دولت بدهد، اوراق شده‌ها را وزن می‌کنند و به قیمت کیلویی خواهند فروخت.

در حالی این سرانجام هواپیماهای خوش‌شانس ایرلاین‌های داخلی است که در برخی کشورهای دیگر همین هوایپماها -البته سالم‌شان- تغییر کاربری می‌دهند و به عنوان یک جاذبه توریستی مورد استفاده قرار می‌گیرند. گزارش مهر از این هواپیماهای تغییر کاربری داده شده را اینجا بخوانید.

همین ۵ ماه قبل بود که خبری منتشر شد قرار است یک بوئینگ ۷۳۷ واقع در یک مرکز خرید یوآن چین را به رستوران بدل کنند، یک تاجر چینی با قیمت ۵ میلیون دلار این خرید را انجام داده بود و بعد از این مدت از آن بهره‌برداری کرده‌اند و به نظر می‌رسد این رستوران هوایی تازه مورد توجه حاضران هم قرار گرفته است.

این رستوران نمونه‌ای از یک رستوران هواپیمایی است، در کشورهای مختلف از هواپیماهای زمین‌گیر شده برای ساخت هتل، زمین بازی و حتی کلاس آموزشی استفاده می‌کنند و در مناطقی که جاذبه‌های توریستی کهن و باستانی ندارد، همین‌ها می‌تواند دلیلی برای حضور مسافران باشد و به رونق تجاری و اقتصادی آن منطقه کمک کند.

همه هواپیماها بعد از اینکه عمر خود را در آسمان سپری می‌کنند، زمین‌گیر می‌شوند و برخی تجهیزات آن‌ها را جدا و در دیگر بخش‌ها استفاده می‌کنند، اما بدنه این غول‌های آهنی بعد از تغییر کاربری‌ در نقاط مختلف کشور می‌تواند عاملی برای سرگرمی و جذب مخاطب باشد، همان‌طور که در تبریز یک فوکر ۱۰۰ را به رستوران تبدیل کردند و مورد استقبال قرار گرفت.

به نظر می‌رسد مسئولان کشور می‌توانند با استفاده از همین ایده‌های تکراری که در دیگر کشورها نتیجه مثبتی داشته، همه هواپیماها را «کیلویی» نفروشند و همین ظرفیت را روی زمین مورد بهره برداری قرار دهند. 

کد خبر 3740909

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha