پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ مرداد ۱۳۹۵، ۱۵:۰۳

در گفت‌وگو با مهر مطرح شد؛

حضور سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی در هفته فرهنگی و اقتصادی لرستان

حضور سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی در هفته فرهنگی و اقتصادی لرستان

خرم آباد - معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان از حضور سرمایه گذاران داخلی و خارجی در برنامه هفته فرهنگی و اقتصادی لرستان خبر داد.

سید سعید شاهرخی در حاشیه برگزاری نمایشگاه تخصصی هفته فرهنگی، اقتصادی لرستان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: امروز از روند شکل گیری غرفه هایی که قرار است دستاوردهای استان را ارائه کنند بازدید داشتیم خوشبختانه همه دستگاه های اجرایی استان پای کار بوده و غرفه های آن ها در حال آماده شدن است.

وی افزود: امیدواریم دستگاه های اجرایی استان کارهای نمونه ای از توانمندی های لرستان را در قالب نمایشگاه هفته فرهنگی، اقتصادی ارائه کنند.

معاون سیاسی، امنیتی استانداری لرستان با اشاره به اینکه در قالب همایش اقتصادی هفته فرهنگی استان یک رویداد اقتصادی ویژه رخ خواهد داد، عنوان کرد: برای حضور در همایش های فرهنگی و اقتصادی مقامات کشوری و شخصیت های ارزشمندی اعلام آمادگی کرده اند و لیست نهایی مهمانان ویژه و سخنرانان این همایش ها تا عصر امروز مشخص خواهد شد.

شاهرخی یادآور شد: در همایش اقتصادی هفته فرهنگی لرستان سرمایه گذران لرستانی خارج از استان و سرمایه گذاران خارجی حضور خواهند داشت و با توانمندی ها و برنامه های اقتصادی لرستان آشنا خواهند شد و زمینه هرچه بیشتر توسعه استان از طریق استقبال سرمایه گذران فراهم خواهد شد.

وی هفته فرهنگی، اقتصادی لرستان را رویدادی منحصربه‌فرد دانست و گفت: در این رویداد تمام پتانسیل ها و ظرفیت های استان به نمایش گذاشته شده و برنامه های ناب فرهنگی لرستان نیز رقم خواهد خورد لذا رسالت رسانه ها برای پوشش این برنامه سنگین خواهد بود.

معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان افزود: از رسانه های استان انتظار داریم برای انعکاس داشته های استان در قالب غرفه های نمایشگاه هفته فرهنگی تمام تلاش خود را انجام دهند.

کد خبر 3741084

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha