به گزارش خبرگزاري مهر به نقل ازخبرگزاري فرانسه، فيليپ دوست بلازي دريك كنفرانس مطبوعاتي اظهارداشت:"امروز 31 اوت است . اين تاريخ آخرين روز براي ايران جهت دادن پاسخ است . ما تا آخرين لحظه اميدوارم كه پاسخ (ايران )مثبت باشد" .
وي افزود :" در هر صورت ، مااميدوارم بتوانيم يك گفتگو داشته باشيم ، زيرا فرانسه نيز خواهان گفتگو باايرانيها است در حاليكه از آنها خواسته شده است كه فعاليتهاي حساس هسته اي را به حال تعليق درآورند ".
از سويي، ماسيمو دالما وزيرامورخارجه ايتاليا با اشاره به پايان زمان از پيش تعيين شده شوراي امنيت براي ايران اظهار داشت : براي از سرگيري مذاكره با ايران تلاش مي كنيم .
وي در ادامه سخنان خود با بيان اينكه هيچ منعي در برخورداري از فناوري صلح آميز هسته اي وجود ندارد، تصريح كرد: چنانچه هدف ايران در پيشبرد فعاليتهاي صلح آميز هسته اي اثبات شود ،امكان همكاري اروپا با اين كشور نيز قوت پيدا مي كند .
وزير امورخارجه ايتاليا با اشاره به اينكه ما مخالف دستيابي ايران به تسليحات هسته اي هستيم، خاطر نشان كرد : ما در صدد هستيم تا زمينه از سرگيري مذاكرات ايران با گروه 1+5 را فراهم كنيم .
شوراي امنيت سازمان ملل به ايران تا امروز فرصت داد كه فعاليتهاي هسته اي خود را متوقف كند و تهديد كرده است درغيراين صورت با تحريم روبرو خواهد شد .
آژانس بين المللي انرژي اتمي نيز امروز گزارش خود را درباره برنامه هسته اي ايران به شوراي امنيت خواهد فرستاد.
نظر شما