پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ مرداد ۱۳۹۵، ۱۱:۰۲

در مراسم افتتاح مرکز نیکوکاری روستای کندرود تبریز عنوان شد؛

اسلام مشوق احسان و انفاق/افتتاح ۷۰مرکز نیکوکاری در آذربایجان شرقی

اسلام مشوق احسان و انفاق/افتتاح ۷۰مرکز نیکوکاری در آذربایجان شرقی

تبریز - نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز گفت: دین اسلام احسان و انفاق را تشویق می کند و احسان ها به هدر نمی روند و در پیشگاه خدای متعال محفوظ هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، مرکز نیکوکاری مسجد جامع روستای کندرود تبریز شامگاه یکشنبه در مراسمی با حضور نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز و نیز مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان و جمعی از مسئولان استانی افتتاح شد.

اسلام مشوق احسان و انفاق است

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز در این مراسم با اشاره به تاکیدات دین مبین اسلام بر احسان و انفاق خاطر نشان شد: کسانی که به فقرا کمک می کنند، در واقع به خدا قرض الحسنه می دهند و خدای متعال چند برابر آنرا باز می گرداند.

آیت الله محسن مجتهد شبستری با بیان اینکه به حقوق اجتماعی در اسلام بیش از حقوق فردی تاکید شده است، اظهار کرد: اسلام دین اجتماعی است، تنها عبادت کافی نیست و مسلمانان باید به فکر همدیگر باشند.

وی حفظ کرامت و آبروی نیازمندان را برای همگان واجب دانست و یادآور شد: اگر کسی به یک خانوار نیازمند کمک کند، اجر و ثوابش معادل ۷۰ سفر حج و طبق روایات زکات واجب، کفارات واجب، خمس واجب و صدقات مستحب معادل با اجر و ثواب چند حج واجب است.

عضو مجلس خبرگان رهبری در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: طبق دستورات اسلام زکات و خمس، مانند نماز باید در جامعه رایج شود و علاوه بر وظیفه فردی باید به وظیفه اجتماعی از جمله زکات عمل گردد.

آیت الله مجتهد شبستری ضمن تبریک افتتاح مرکز نیکوکاری روستای کندرود اظهار امیدواری کرد که این مرکز مکانی برای تعاون و نوع دوستی باشد و فقرا از برکات و خدمات این مرکز بهره مند شوند.

افتتاح ۷۰ مرکز نیکوکاری در آذربایجان شرقی طی سال ۹۵

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) آذربایجان شرقی نیز در مراسم افتتاح مرکز نیکوکاری مسجد جامع روستای کندرود از افتتاح ۷۰ مرکز نیکوکاری دیگر در استان طی سال جاری خبر داد و گفت: در حال حاضر ۵۰ مرکز نیکوکاری فعال با محوریت مساجد در سطح استان وجود دارد.

حسین دشتی با اشاره به اینکه کمیته امداد نظارت غیرمستقیم بر مراکز نیکوکاری دارد، افزود: این مراکز استقلال مالی و اداری دارند و کمیته امداد دخالتی در اداره امور آنها نداشته و صرفا تجارب خود را در اختیار مراکز نیکوکاری قرار می دهد.

وی ادامه داد: سال گذشته به همت خیرین مراکز نیکوکاری استان نوعروس پشت نوبت برای دریافت جهیزیه باقی نماند و این مراکز فراتر از انتظار اعتماد مردم را جلب کرده اند و خیرین این مراکز مورد وثوق مردم بوده و در متن مردم زندگی می کنند.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) آذربایجان شرقی هدف ایجاد مراکز نیکوکاری را حذف بوروکراسی اداری، شناسائی نیازمندان و جذب خیرین عنوان و خاطر نشان کرد: در ماه مبارک رمضان امسال مراکز نیکوکاری استان ۴۰ میلیارد ریال کمک های مردمی جمع آوری و بین نیازمندان توزیع کردند.

دشتی در پایان با اشاره به اینکه ۶۹ هزار خانوار با جمعیتی بالغ بر ۱۵۰ هزار نفر تحت حمایت کمیته امداد استان هستند، اظهار داشت: پشتوانه کمیته امداد آذربایجان شرقی در مساعدت به مددجویان و نیازمندان مردم و خیرین نیکوکار هستند و قسمت اعظم منابع این نهاد را کمک های مردمی تشکیل می دهند.

کد خبر 3741760

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha