به گزارش خبرگزاري مهر، اين ديپلمات اتحاديه اروپايي روزگذشته درگفتگو با رويترزخاطرنشان كرد :"سولانا احتمالا در نظر دارد با لاريجاني روزسه شنبه در برلين ديدار كند".
وي كه خواست نامش فاش نشود گفت كه اين ديدار هنوزيك طرح است، اما ممكن است تغيير كند .
به گفته وي، روز چهارشنبه نيز مقامهاي ارشد پنج كشوردارنده حق وتو و آلمان درباره مسئله تحريمهاي احتمالي عليه ايران با هم ديدار خواهند كرد ".
از سويي، كريستينا گالاچ سخنگوي مسئول سياست خارجي اتحاديه اروپا روزگذشته اظهار داشت : خاوير سولانا به زودي با علي لاريجاني دبير شوراي عالي امنيت ملي ايران ديدار و گفتگو مي كند.
وي افزود:"سولانا و لاريجاني درتماس تلفني با يكديگرموافقت كردند تا به زودي با همديگر ملاقات كنند و درباره موضوع هسته اي ايران و پاسخ ايران به بسته پيشنهادي گروه 1+5 به گفتگو بپردازند".
گالاچ همچنين ازگفتگوي تلفني سولانا و لاريجاني در روز گذشته خبر داد كه اين دو مقام تلفني با يكديگر گفتگو كردند و توافق كردند تا به زودي ديداري رو در رو داشته باشند.
سخنگوي سولانا در عين حال خاطر نشان كرد كه تاريخي براي اين ديدار مشخص نشده است.
نظر شما