به گزارش خبرگزاري "مهر"، در نامه سيد رائد موسوي آمده است : همانطور كه مي دانيد حدود 25 سال از اسارت چهار ديپلمات ايراني توسط عمال رژيم صهيونيستي مي گذرد اساسا حركت اين عزيزان به سمت بيروت در آغاز اشغال جنوب لبنان و محاصره بيروت توسط رژيم اسرائيل صورت گرفت و مهمترين هدف اين عزيزان از اين عزيمت سازماندهي دفاع از مردم لبنان و مقاومت در برابر رژيم اسراييل بود.
شايد بتوان گفت اين چهار نفر تنها ايرانياني هستند كه براي مقابله با اسراييل مستقيم به ميدان رفته اند و تا اين لحظه 25 سال اسارت و شكنجه را در اين مسير تحمل كرده اند. و قطعا در پيروزيهاي امروزه اسلام و حزب الله بر اسرائيل غاصب سهم قابل توجهي دارند كه متاسفانه آنطور كه بايد و شايد به اين موضوع پرداخته نشد.
عمليات اخير حزب الله در لبنان كه به "الوعد الصادق" به معني وعده راستين در مورد آزادي كليه اسراي عرب و مسلمان در زندانهاي اسرائيل لقب گرفت . اميد زيادي به مساله آزادي اين چهار عزيز از چنگال رژيم صهيونيستي بخشيده است كه اميد واريم ان شاءالله به بهترين نحو ممكن از آن استفاده شود و اين فرصت تاريخي از بين نرود. البته هميشه جناب سيد حسن نصرالله و مقامات عاليرتبه نظام مقدس جمهوري اسلامي توجه و دلسوزي ويژه اي نسبت به اين موضوع داشته اند كه از آنان مي خواهيم با همان دلسوزي و جديت موضوع چهار ديپلمات را در مذاكرات اخير پيگيري كنند.
هدف اصلي بنده از اين نامه درخواستي از ملت شريف ايران است، با توجه به اخبار منتشره و اتفاقات جاري اميد به آزادي اين عزيزان بسيار قوت گرفته و شرايط كنوني از لحاظ پيچيدگي و خاص بودن به گونه اي است كه بايد خداوند روند امور را طوري پيش ببرد كه منجر به آزادي اين عزيزان گردد. لذا در آستانه فرا رسيدن عيد بزرگ نيمه شعبان و ماه مبارك رمضان از همه مردم ، مساجد و هيئت ها خواهش ميكنم دعا براي آزادي اين چها عزيز را در ليست دعاها و خواسته هاي خود خصوصا در ماه رمضان و ليالي مبارك قدر قرار دهند.كه تنها عامل اصلي كه بقيه اسباب و علل را نيز به همراه مي آورد همين دعاهاست.
در پايان جمله اي از حضرت آيت الله بهجت در اين مورد نقل مي كنم وقتي از ايشان در مورد اين عزيزان پرسيده شد فرمودند:" براي آزادي اينها ظرفي است كه بايد پر شود و اين ظرف با دعا پر مي شود اگر قرار بود مثلا 70 سال طول بكشد با دعاها 40 سال شده بايد بيشتر دعا كنيد تا سريعتر آزاد شوند."
نظر شما